Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne gibi bi nazar baby

BkIBb2DIAAATLui.jpg

Aynen. Bu arada yönetim anlamında Adnan's döneminde en azından bir ağırlığımız vardı. Özbek's döneminde o ağırlığımız da kayboldu.
Dursun baskan oldugundan beri heyecan falan da yok bende. Onumuzdeki sezon da gectigimiz sezon gibi olur gibime geliyor ozaman da gider daha cok EPL ve La Liga maclarini izlerim zaten.

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten aziz yıldırım, dün londra'daki bulgari otel'de dünyanın en ünlü menajeri jorge mendes'le görüştü.. hangi yıldız için, kokusu çıkar yakında..

Maaşlar
As sağ bek Linnes: 950.000€
Yedek sağ bek Sabri: 1.250.000€
Yedeğin yedeği Tarık Çamdal: 1.391.000€
(Alıntıdır)

Ronaldo'yu alıyorlar maalesef

Tek İhtimalli ‏@tekihtimalli Temmuzun ortasına gelmişken kadro yapılanması hakkında yorum yapamamak ne kadar can sıkıcı değil mi? Kimin kalıp gideceği de belli değil

Tek İhtimalli ‏@tekihtimalli Yönetimin elinde İskoçya, Danimarka, Norveç ve İsveç liglerinden tam 36 adet oyuncu var. Allah aşkına Temmuz ayında böyle liste olur mu yahu

Bok gibi bir sezon bizi bekliyor.

Yazıklar olsun ki bize Dursun denen çapsızı istifa ettiremedik.

Ben lansman falan beklemiyorum şahsen :) Geçenlerde internete düşen formalar tanıtılır. 1-2 foto çekilinir yine geçen sene olduğu gibi :)
(Bkz. 2015-2016)

Transfer işi zaten malum, "Galatasaray'da transfer bitmez.." :red:

O değil de eskiden yeni sezon formaları için defile tarzı lansmanlar falan yapardık. Galatasaray'a yakışan şekilde. Şimdi o tarzda organizasyonumuz da yok artık. İyice anadolu kulübüne döndük. Tamamen dibe batıyoruz.

Haklısın
Dursun Özbek ile Ünal Aysal başkanlığı arasında 20 sene fark varmış gibi hissediyorum bazen
Anadolu Çomarı bizi 20 yıl öncesine götürürdü her alanda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt