Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun baskan oldugundan beri heyecan falan da yok bende. Onumuzdeki sezon da gectigimiz sezon gibi olur gibime geliyor ozaman da gider daha cok EPL ve La Liga maclarini izlerim zaten.Aynen. Bu arada yönetim anlamında Adnan's döneminde en azından bir ağırlığımız vardı. Özbek's döneminde o ağırlığımız da kayboldu.
bunu da bize ittiriyorlardı az kalsın devre arasıRicardo van Rhijn kendine yeni kulup ariyor.
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten aziz yıldırım, dün londra'daki bulgari otel'de dünyanın en ünlü menajeri jorge mendes'le görüştü.. hangi yıldız için, kokusu çıkar yakında..
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten aziz yıldırım, dün londra'daki bulgari otel'de dünyanın en ünlü menajeri jorge mendes'le görüştü.. hangi yıldız için, kokusu çıkar yakında..
Büyük ihtimalle coentrao dir..Falcao
Ben lansman falan beklemiyorum şahsenGeçenlerde internete düşen formalar tanıtılır. 1-2 foto çekilinir yine geçen sene olduğu gibi
![]()
(Bkz. 2015-2016)
Transfer işi zaten malum, "Galatasaray'da transfer bitmez.." :red:
O değil de eskiden yeni sezon formaları için defile tarzı lansmanlar falan yapardık. Galatasaray'a yakışan şekilde. Şimdi o tarzda organizasyonumuz da yok artık. İyice anadolu kulübüne döndük. Tamamen dibe batıyoruz.
Coentrao 5-6 ayligina sakatlanmis, o degildir bence.Büyük ihtimalle coentrao dir..
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi