Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım Yönetim hocaya sabreder.

İyi şeyler yapacağını düşünüyorum.

Galatasaray, 24 yaşındaki sol bek Bryan Verboom’u gündeme aldı. Zulte Waregem, oyuncu için 2 M € istiyor. (Sabah)

sol bek den önce keske forvet e takiveye yapilsa

Ne saçma birşey ya. Elinde seni senelerce taşıyacak 2 sol bek var ama sen birini satıp yerine yenisini alma peşindesin.

Ulan forvet alın forveeeeeeet Allahın cezaları.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Huseyin gibi 'duyumculari' cok gordu bu gozler.

Geciniz..

Maliyeti 2 milyon avro ise gelsin. Carole alternatif şart. Yıllık 2m avroya yakın para kazanan Olcanı yollamak lazım

Bu saatten sonra ligte yerli veya yabancı oyuncu alan takım veya yönetimin Allah belasını versin. Bu forumdan hala onları tavsiye eden biri varsa o da kesin kuştur açık net!

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz kimseyi alamayiz. Bir cöp gider yerine en fazla yeni bir baska cöp gelir. Biz bu konuda herkesten üstünüz

Lan olum git şurdan salak salak konuşma. Yeter anasını satayım bu nedir ya! Yöneticiler görmüyor mu şu herifi dün geceden beri taş taş geçtiğini sanıyor bizimle...

Lan olum git şurdan salak salak konuşma. Yeter anasını satayım bu nedir ya! Yöneticiler görmüyor mu şu herifi dün geceden beri taş taş geçtiğini sanıyor bizimle...

Ben sana doğru düzgün yazıyorum sen salak salak konuştuğumu söylüyorsun. Bak üslubu ben değil sen bozuyorsun?

Adam Galatasaraya başkan oldugundan beri 13 ihalenin 12 sini almış birakirmi o koltuğu.
Siz hala tranfser niye bekliyorsunuz ki geçen sene de aynısını yapmadimi bu senede böyle devam ederiz hamit var diye orta saha almaz umutla podolski forvete yeter derler zaten adam yüzsüz küfür ediyorsun kıçına takmıyor protestolarla dalga geçiyor.

Ben sana doğru düzgün yazıyorum sen salak salak konuştuğumu söylüyorsun. Bak üslubu ben değil sen bozuyorsun?
Bak güzel insan! Beni burda bilirler kiminle nasıl konuşacağımı iyi bilirim. Burda saygısızlık yaptığım kişi sayısı 5 yıldır ya 1 dir ya 2... O yüzden uzatma çık git.

Son düzenleme:
Arkadaşlar sakin olalım.

Bazı mevkilerin yedeği için hazır bir yabancı yerine yerliyi tercih etmek tarafımızı kuş yapmayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt