Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer beklemeyenler Transfer Nöbet'ini takip etmesin lütfen renktaşlar

Bak güzel insan! Beni burda bilirler kiminle nasıl konuşacağımı iyi bilirim. Burda saygısızlık yaptığım kişi sayısı 5 yıldır ya 1 dir ya 2... O yüzden uzatma çık git.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burda transfer konuşuluyor neden çıkıp gideyim sen misin buranın zaptiyesi?

Abicim ya siz anlamiyorsunuz ya da size dursun müstehak...

Bakın bu takımın 2 yıldır forveti tam bir sezondur da defansif orta sahası yok. Bu takımın ne Serdar Aziz'e ne Emrah Başsan'a ne de Emre Taşdemir'e ihtiyacı var. Yeter artık rotasyon için adam aldıkları. Bize direk katkı verecek oyuncu lazım. Drogba'dan beri bu takima direk katkı veren oyuncu alınmadı. Hep rotasyon hep onun bunun yedeği falan filan... sonra bu herifler alıyor yüksek maaşları kene gibi yapışıyor kulübe. Göndermek için bin takla atıyoruz.

Önce adam gibi 2 forvet ve 2 orta saha alırsın yani önce ihtiyacını karşılarsın sonra gider "gerek varsa" ki bence yok! Alırsın o çöp rotasyon oyuncularını. Bakın adam Telles'i verip bir de Josue'yi kiralamaya çalışıyor. Ya biriniz açıklayın bizim Josue denen adama çok acil şekilde ihtiyacimiz var mı? Ya bari birini kiralayacaksin git o zaman adamlardan ön libero veya forvet iste vermezlerse istediğin bonservis fiyatını yükselt. Atıyorum biz Delenay'ı almaya çalışırken yanında Donk'u kakalamaya çalışıyor muyuz? Bu ne saçmalık? 2 yıldır bu takım forvet diye bağırıyor biz hala carole yedek bakıyoruz hem de ligden. Son 5 yılda ligden aldığımız hangi adam bize direk katkı verdi. Heh işte bu bizim aradığımız adam diye bildik. Selçuk var onun da şu an durumu belli... Neyse uzatmaya gerek yok herkese iyi pazarlar.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Yönetim, cezaları gelecek aydan itibaren oyuncuların aylık ücretlerinden tahsil etmeye başlayacak. Oyuncular, cezaları kabul etmiyor. (HT)

Şurda insanlara kuş demekten bıkmadınız yahu..benim fikrimde değilse kuştur mantığı güzelmiş

Yönetim, cezaları gelecek aydan itibaren oyuncuların aylık ücretlerinden tahsil etmeye başlayacak. Oyuncular, cezaları kabul etmiyor. (HT)

Kesin Fifalik oluruz. Bu kez oyuncular davayi kazanirsa kulubun kapisina kilit vururuz bir daha acilmamak uzere.

kerem inan bugün başka bişey dedi bu cezalar futbolculara iletildi ama bu sezon aynı hatalar yapılırsa bu cezalar o zaman tahsil edilmeye başlancak dedi.

6819b61b7d90e6eeaba967e9ee9fe84e.jpg

Leo Bonatini kesinlikle star kumaşı olan bi oyuncu Cruzeiro alt yapısından 2013 sezonunda 18 yaşındayken bir yıllık 1 milyon euro karşılığında Juventusa transfer oldu Juventus B takımında denendi fakat 10 milyon Euro talep edilen bonservis bedelinin altına girmedi Juventus daha sonra Goias oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna kattı yeterli olmadığı düşünülen Leo 2013/2014 sezonunda sadece 1 maça çıktı fakat Portekizli scoutların takıbine düştü ve diğer sezonu bedelsiz olarakEstorilde kiralık geçirdi bu dönemde Portekiz ligine uyum sağladı ve 15 maçta 4 gol 4 asist yaptı ama taraftar tarafından büyük beğeni toplayan(bizdeki sinan gümüş gibi) geleceği parlak gözüken oyuncu 288 bin euro karşılığında Estorile transfer oldu ve geçen sezon tam anlamıyla bi patlama yaparak 36 maçta 20 gol 7 asist yaptı
185 boyundaki Brezilyalı hızlı fırsatçı ve çalım atmayı bilen bir forvet nadir de olsa kanatlar ve forvet arkası olarak da görev alabiliyo hava toplarında ahım şahım düzeyinde etkili değil ama Burak kadar kafa vurabiliyo ayrıca en önemli özelliği toplara çok isabetli ve düzgün vurması ceza sahası dışından oldukça klas ve şık golleri var defansa baskı yapabilecek de bir forvet kısacası tam anlamıyla skorer bir komple santrafor 22 yaşında ve gelecek vaad ediyor
Estoril mali yapısı çok güçlü bir klüp değil 288 bin euro verdikleri oyuncuya 3-3.5 milyon euroluk bir teklif geldiğinde hayır diyebileceklerini zannetmiyorum
Bu transfer olursa 22 yaşındaki Avrupa tecrübesi olan maaşı uygun bir forvet kesinlikle elimizde kalmaz şimdi gerekirse 5 milyon ver eminim ki 2-3 sene sonra en az 7-8 e satarız sonuçta 3 sene sonra 25 yaşında olacak 25 yaşında Brezilya Portekiz Italya ve Türkiye görmüş bir forvetin Donk gibi tarık gibi olcan gibi umut gibi elimizde kalma ihtimali yok diye düşünüyorum kadromuza gençlik ve heyecan katacaktır

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geçen sene boşta olan Guidetti'yi alsak Cornelius ile uğraşmayacaktık,neyse umarım hayırlısı olur

Gökhan Gönül, Çeşme'de bir Fenerbahçe taraftarı ile tartışma yaşadı. Araya Beşiktaşlı taraftarlar girdi. (Sabah)

:o

Gökhan Gönül, Çeşme'de bir Fenerbahçe taraftarı ile tartışma yaşadı. Araya Beşiktaşlı taraftarlar girdi. (Sabah)

:o

Bizim topluca tedavi olmamız lazım. Sanki adamı tapuladılar. Gitti işte ne olacak yani. Bizim futbolcularda zerre akıl olsa giderler yurtdışına paşa paşa yaşarlar, böyle tipler ile muhattap olmazlar.

Dzemaili'yi kimse hesaba katmıyor ama bu sene Dzemaili-Selçuk-Sneijder orta sahası da yeterli olur. Johansen, Delaney gibi oyuncularla risk alacağımıza bu sezonu Dzemaili'yle idare edip, seneye orta sahaya tartışılmayacak bir isim getirmek daha mantıklı gibi.

Gol atacak adam yok takımda.
Kanat oyuncumuz yok gibi neredeyse.
Orta saha zayıf, yeni sezondan pek ümidim yok şu an.

Dzemaili'yi kimse hesaba katmıyor ama bu sene Dzemaili-Selçuk-Sneijder orta sahası da yeterli olur. Johansen, Delaney gibi oyuncularla risk alacağımıza bu sezonu Dzemaili'yle idare edip, seneye orta sahaya tartışılmayacak bir isim getirmek daha mantıklı gibi.

Bu 3 lünün hiç biri defansif olarak iyi değil. Ve defansif orta saha o kadar değerli bir bölge ki yedeğinin bile iyi olması gerekiyor. Bakınız Fransa matuidi ve veya kantesiz maça çıkmaya cesaret etmiyor

Yeterli olmaz çünkü hiçbiri cdm değil ve iyi bir cdmin kalitesine sahip değiller.

Bize iyi bir cdm lazım. Diarra gibi.

Johansen ve Delaney de hem maliyetleri hem de yaşları itibariyle risk alınacak oyuncular değil bence Jose diye bir adam aldık hemen 1 sene sonra adamdan para kazandık böyle hamleler yapmak lazım ki bu oyuncular Donk gibi sadece 1 sezon iyi oynadı diye değil genel performansları iyi diye alınmak isteniyor mesela Linnes de maliyetsiz alındı bu sezon daha çok oynatılabilirse gelecek sene görecekesiniz bu adamı da satıp kar edeceğiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt