Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
Transfer beklemeyenler Transfer Nöbet'ini takip etmesin lütfen renktaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bak güzel insan! Beni burda bilirler kiminle nasıl konuşacağımı iyi bilirim. Burda saygısızlık yaptığım kişi sayısı 5 yıldır ya 1 dir ya 2... O yüzden uzatma çık git.
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yönetim, cezaları gelecek aydan itibaren oyuncuların aylık ücretlerinden tahsil etmeye başlayacak. Oyuncular, cezaları kabul etmiyor. (HT)
Yönetim, cezaları gelecek aydan itibaren oyuncuların aylık ücretlerinden tahsil etmeye başlayacak. Oyuncular, cezaları kabul etmiyor. (HT)
geçen sene boşta olan Guidetti'yi alsak Cornelius ile uğraşmayacaktık,neyse umarım hayırlısı olur
Gökhan Gönül, Çeşme'de bir Fenerbahçe taraftarı ile tartışma yaşadı. Araya Beşiktaşlı taraftarlar girdi. (Sabah)
![]()
Dzemaili'yi kimse hesaba katmıyor ama bu sene Dzemaili-Selçuk-Sneijder orta sahası da yeterli olur. Johansen, Delaney gibi oyuncularla risk alacağımıza bu sezonu Dzemaili'yle idare edip, seneye orta sahaya tartışılmayacak bir isim getirmek daha mantıklı gibi.
Dzemaili'yi kimse hesaba katmıyor ama bu sene Dzemaili-Selçuk-Sneijder orta sahası da yeterli olur. Johansen, Delaney gibi oyuncularla risk alacağımıza bu sezonu Dzemaili'yle idare edip, seneye orta sahaya tartışılmayacak bir isim getirmek daha mantıklı gibi.
Johansen ve Delaney de hem maliyetleri hem de yaşları itibariyle risk alınacak oyuncular değil bence Jose diye bir adam aldık hemen 1 sene sonra adamdan para kazandık böyle hamleler yapmak lazım ki bu oyuncular Donk gibi sadece 1 sezon iyi oynadı diye değil genel performansları iyi diye alınmak isteniyor mesela Linnes de maliyetsiz alındı bu sezon daha çok oynatılabilirse gelecek sene görecekesiniz bu adamı da satıp kar edeceğizDzemaili'yi kimse hesaba katmıyor ama bu sene Dzemaili-Selçuk-Sneijder orta sahası da yeterli olur. Johansen, Delaney gibi oyuncularla risk alacağımıza bu sezonu Dzemaili'yle idare edip, seneye orta sahaya tartışılmayacak bir isim getirmek daha mantıklı gibi.