Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Endoğan Adili (Galatasaray-Şekerspor) - YouTube dilerim kampta kendini gösterir ve yasinle,olcandan kurtarır bizi.
Tam Selleck @TamSelleckCSC Stefan Johansen will sign for Galatasary within the next few days for €2m. He will join them at their preseason training in Switzerland.
bakalım : )Vasat bir performans. Ayrıca bu adam Basel'de falan sağ açık oynuyordu. Neden sol açık denemişiz anlamış değilim.
Ayrıca son olarak İsviçre 2. liginde iş yapmamış bir adam bu Endoğan. Bize gitmez yani.
@TamSelleckCSC Good riddance- Stefan who? Total shitebag of a player, happy to see him go
Dursun yine güzel transfer yapmis. Oyuncuyu tanimiyorum ama sanirim Celtic taraftari pek begenmiyor
biride Johansen gelene kadar bir Celtic oyuncudan bu kadar nefret etmemistim demis xd
ama potansiyel var, ilk sezon cok iyi, ikinci sezon vasat performans göstermis Celtic de
birhan da bileklerine çok hakim,çok teknik dert etme.jose için hayırlısı oldu.Jose gibi teknik açıdan mükemmel bir adamı yollayıp daha pahalıya 2 metre önüne pas atamayan bir orta saha alıyoruz Celtic taraftarının yorumlarına bakılırsa.
Hayırlı olsun.
@TamSelleckCSC Good riddance- Stefan who? Total shitebag of a player, happy to see him go
Dursun yine güzel transfer yapmis. Oyuncuyu tanimiyorum ama sanirim Celtic taraftari pek begenmiyor
değişirStefan Johansen
Stefan Johansen - Page 264 - TalkCeltic - The Ultimate Celtic FC Forum
şöyle düşün. sabri gidince buradaki muhabbetleri düşün. bi de üstüne para aldığımızı düşün yani bedava gitmediğini.
adamlar şu an o moddalar.
Italyanlarda yerlilerde iste hepsi bizim teknik direktordu.Bizim derken italyanlardan bahsediyorsun herhalde.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi