Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.998
- 23.539
- 3.723
akpro-delaney-johansen
birhan-batuhan-gökay güney
selçuğa ve donka yol verelim gitsin : )
Donk'dan bile kötü şu 5 oyuncu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
akpro-delaney-johansen
birhan-batuhan-gökay güney
selçuğa ve donka yol verelim gitsin : )
Stefan Johansen
Stefan Johansen - Page 264 - TalkCeltic - The Ultimate Celtic FC Forum
şöyle düşün. sabri gidince buradaki muhabbetleri düşün. bi de üstüne para aldığımızı düşün yani bedava gitmediğini.
adamlar şu an o moddalar.

Daha Rodayegayi bile alamayan adamlar Bonyi mi kiralacak? :red: Yapmayın, etmeyin gözünüzü seveyim.
Stefan Johansen
Stefan Johansen - Page 264 - TalkCeltic - The Ultimate Celtic FC Forum
şöyle düşün. sabri gidince buradaki muhabbetleri düşün. bi de üstüne para aldığımızı düşün yani bedava gitmediğini.
adamlar şu an o moddalar.
katımıyorumDonk'dan bile kötü şu 5 oyuncu.
ac izle norvec isvec macını 2 metre önüne pas atamamak diye birsey yok gayet güzel top dagıtan bir adam ama yumusak bir orta saha mücadele yönü zayıfJose gibi teknik açıdan mükemmel bir adamı yollayıp daha pahalıya 2 metre önüne pas atamayan bir orta saha alıyoruz Celtic taraftarının yorumlarına bakılırsa.
Hayırlı olsun.
katımıyorum
onların fazlası edecek çok oyuncu var,bakalım rinkerink şans verecek mi : )Alt yapıdan önümüzde ki en iyi çıkacak oyuncu Semih Kaya ve Emre Çolak'ın çeyreği bile etmez. Yetenekli oyuncu yok denecek kadar az. Hepsi silik isimler.
2000 jenerasyonu da patlarsa Alt yapıdan umudu iyice keserim. Organizasyon 0 çünkü. Altyapıya getirdiğin hocayı teknik direktör yapıp altyapıyı zerre önemsemeyen bir yönetim var ortada.
Alt yapıdan önümüzde ki en iyi çıkacak oyuncu Semih Kaya ve Emre Çolak'ın çeyreği bile etmez. Yetenekli oyuncu yok denecek kadar az. Hepsi silik isimler.
2000 jenerasyonu da patlarsa Alt yapıdan umudu iyice keserim. Organizasyon 0 çünkü. Altyapıya getirdiğin hocayı teknik direktör yapıp altyapıyı zerre önemsemeyen bir yönetim var ortada.
ac izle norvec isvec macını 2 metre önüne pas atamamak diye birsey yok gayet güzel top dagıtan bir adam ama yumusak bir orta saha mücadele yönü zayıf
onların fazlası edecek çok oyuncu var,bakalım rinkerink şans verecek mi : )
Daha kolay transfer aslında. Alırsak ve seneye iş yaparsa alamayız gelecek yaz onu beceremezler ama kiralamak kolay.
bunun benle ne alakası var?çalışsınlar,yönetim doğru takımlara kiralasın.Sergen 2011 senesinden beri alt yapıdan kaç tane umut vaat eden şunu keser dediğin adam varsa takip ettim en iyisi PTT'de rotasyon futbolcusu oldu maalesef.
Alt yapılar bitik durumda. 2000 jenerasyonundan bile umudum yok. Çünkü 15 yaşında ki seviyelerinde sayacaklar başta ilgilenecek adam gibi bir yönetim ve organizasyon olmadığı için.
saygı duyarımİzledim.
Baskı altındaki pasları çok zayıf.
bunun benle ne alakası var?çalışsınlar,yönetim doğru takımlara kiralasın.