Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stefan Johansen

Stefan Johansen - Page 264 - TalkCeltic - The Ultimate Celtic FC Forum

şöyle düşün. sabri gidince buradaki muhabbetleri düşün. bi de üstüne para aldığımızı düşün yani bedava gitmediğini.
adamlar şu an o moddalar.

[TABLE="class: topic, width: 100%"]
[TR]
[TD="class: c_post"]The best description of Stefan I've heard is 'he's like a bairn chasing a balloon at a birthday party'[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
Adamlar bunuda yazmis. Demekki Sabri ve Umut karisimi bir oyuncu aldik 2 milyon avroya. Helal olsun :asd:

Stefan Johansen

Stefan Johansen - Page 264 - TalkCeltic - The Ultimate Celtic FC Forum

şöyle düşün. sabri gidince buradaki muhabbetleri düşün. bi de üstüne para aldığımızı düşün yani bedava gitmediğini.
adamlar şu an o moddalar.

Yok ya Sabri kadar degil, gecen sezonki performansi (sadece Johansen in degil, genel olarak kötü sezon gecirmis Celtic) yüzünden nefret edenler var ama o kadar abartilacak durum da degil. Johansen i savunan Celtic taraftari da cok var.

gökay güney için... demiş gökay akpınar abi..
@SportifCumleler
Oyun görüşü yüksek, top tekniği iyi, dediğim gibi oyunun iki yönünüde katkı veren bir isim . Hak etmişdi bu şansı bu sene

birhan gibi altyapıda en potansiyelli oyunculardan birini donkla karşılaştırmak fazla saçma.

Jose gibi teknik açıdan mükemmel bir adamı yollayıp daha pahalıya 2 metre önüne pas atamayan bir orta saha alıyoruz Celtic taraftarının yorumlarına bakılırsa.

Hayırlı olsun.
ac izle norvec isvec macını 2 metre önüne pas atamamak diye birsey yok gayet güzel top dagıtan bir adam ama yumusak bir orta saha mücadele yönü zayıf

Alt yapıdan önümüzde ki en iyi çıkacak oyuncu Semih Kaya ve Emre Çolak'ın çeyreği bile etmez. Yetenekli oyuncu yok denecek kadar az. Hepsi silik isimler.

2000 jenerasyonu da patlarsa Alt yapıdan umudu iyice keserim. Organizasyon 0 çünkü. Altyapıya getirdiğin hocayı teknik direktör yapıp altyapıyı zerre önemsemeyen bir yönetim var ortada.

Alt yapıdan önümüzde ki en iyi çıkacak oyuncu Semih Kaya ve Emre Çolak'ın çeyreği bile etmez. Yetenekli oyuncu yok denecek kadar az. Hepsi silik isimler.

2000 jenerasyonu da patlarsa Alt yapıdan umudu iyice keserim. Organizasyon 0 çünkü. Altyapıya getirdiğin hocayı teknik direktör yapıp altyapıyı zerre önemsemeyen bir yönetim var ortada.
onların fazlası edecek çok oyuncu var,bakalım rinkerink şans verecek mi : )

Yönetim :o

Ne ki acaba? Transfer edilebiliyor mu?
Bizim takımın da yönetimi olur mu birgün?

onların fazlası edecek çok oyuncu var,bakalım rinkerink şans verecek mi : )

Sergen 2011 senesinden beri alt yapıdan kaç tane umut vaat eden şunu keser dediğin adam varsa takip ettim en iyisi PTT'de rotasyon futbolcusu oldu maalesef. :D

Alt yapılar bitik durumda. 2000 jenerasyonundan bile umudum yok. Çünkü 15 yaşında ki seviyelerinde sayacaklar başta ilgilenecek adam gibi bir yönetim ve organizasyon olmadığı için.

Daha kolay transfer aslında. Alırsak ve seneye iş yaparsa alamayız gelecek yaz onu beceremezler ama kiralamak kolay.

City'nin 2./3. forvetinden bahsediyoruz Alpey. Adamlar bir kaç sene önce 25m pound ödedikleri topçuyu neden Türkiye Ligi'ni 6. bitirmiş kulübe 1 yıllığına göndersinler ki? Çok paramiz da yok

Sergen 2011 senesinden beri alt yapıdan kaç tane umut vaat eden şunu keser dediğin adam varsa takip ettim en iyisi PTT'de rotasyon futbolcusu oldu maalesef. :D

Alt yapılar bitik durumda. 2000 jenerasyonundan bile umudum yok. Çünkü 15 yaşında ki seviyelerinde sayacaklar başta ilgilenecek adam gibi bir yönetim ve organizasyon olmadığı için.
bunun benle ne alakası var?çalışsınlar,yönetim doğru takımlara kiralasın.

bunun benle ne alakası var?çalışsınlar,yönetim doğru takımlara kiralasın.

Senle bir alakası yok ama fazla iyi niyetlisin biraz polyannasın bu hususta. Umut veren bir organizasyon yok şu an burada. 20 yıldır çıkan isimler belli.

Arda
Sabri
Semih
Emre

dışında oyuncu çıkaramadık 2000 sonrası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt