- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.823
brahimiyi verin lannnnnn
forvete de slimani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
brahimiyi verin lannnnnn
Josue burdayken 7-8 kez statta izlemiştim
Tekniği ve şutu iyi olan bir çocuk
Maç içerisinde gel-gitleri olabiliyor konsantrasyon eksikliği gibi
Taraftarla coşan topçulardan
Bursasporlu arkadaşlarım hep bunun gazla çalıştığını söylerdi
Belli bir disiplin içinde yararlanabilirsek oldukça faydalı olabilir
Tabi opsiyonsuzsa saçma bir transfer olabilir
Adam ofansif orta saha oynadiginda 57 mac 6 gol 9 asist,sağ acikta 30 macta 10 gol 8 asist yapmisPorto da hep sag acik olarak oynamis gecen sezon
Sneijder in yerine olmaz zaten
Yönetim iyice taraftarımızın dengesini bozdu ;
Hocam bir stoperden bahsettiğimizin farkındasınız değil mi ?
Golcü olmasından banane Ujfalusi golcü müydü ?
Oynadığı topu oynayabiliyor mu Chedjou ?
Hayır.
O zaman bitmiştir.
Ben kaynaklara düşen haberler doğrultusunda böyle bir tahminde bulundum N'Koulou'nun yerini Chedjou ile doldurmak istiyormuş Marsilya.
iş disipline kaldıysa bizde s.çması lazım
Porto da hep sag acik olarak oynamis gecen sezon
Sneijder in yerine olmaz zaten
İyi de sen Josue'yi ayrıyeten almıyorsun. Telles'e karşılık kiralık/bonservisle istiyorsun. Bizim dursun bonservisi ile veya satın alma opsiyonu ile alabilir mi ayrı konu. Fakat hangi akla hizmet istemiyorsunuz adamı? Onu da söyleyin bari.ne alakası var ilk 11'e kanat ve forvet transferi yapıldıktan sonra Josue alınsa buradakiler bende dahil itiraz edebilir mi ?
Braga'da oynadığı 4-4-2'nin sağıydı, bizim Engin, Emre vs. gibi.
Çizgide oynayacak bir adam değil yani.
Çok açık şekilde Sneijder'in yerine geliyor, benzer özelliklere sahip fakat birkaç seviye altında bir futbolcu.
Sözleşmesi seneye bitiyor Josuenin opsiyonlu kiralamak mantıksızlık olur. Muhtemelen porto umudu kestiği için bir yıl daha boşa para vermemek adına kiralayarak kurtulacak. Bizde şu an ki kadroda vasat ve biraz altı adamlar bile iş görür kendisi de rahat rahat iş görür.
2020 kadar uzatmış diyorlar sözleşmeyi. Açıkçası seneye kim öle kim kala şimdiden yorum yapmak gereksiz olur. Dursun varken ilerisi için bir plan yapmak imkansızSözleşmesi seneye bitiyor Josuenin opsiyonlu kiralamak mantıksızlık olur. Muhtemelen porto umudu kestiği için bir yıl daha boşa para vermemek adına kiralayarak kurtulacak. Bizde şu an ki kadroda vasat ve biraz altı adamlar bile iş görür kendisi de rahat rahat iş görür.
It gibi koştur bizim milyonluk eşşekleri hocamRiekerink: Geçen sezon takımın fiziksel durumu çok kötüydü. Bu sene bu benim sorumluluğum. Bu konuda en iyisini yapacağım. Yeni kondisyoneri ben istedim.