Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Josue burdayken 7-8 kez statta izlemiştim

Tekniği ve şutu iyi olan bir çocuk
Maç içerisinde gel-gitleri olabiliyor konsantrasyon eksikliği gibi
Taraftarla coşan topçulardan
Bursasporlu arkadaşlarım hep bunun gazla çalıştığını söylerdi
Belli bir disiplin içinde yararlanabilirsek oldukça faydalı olabilir
Tabi opsiyonsuzsa saçma bir transfer olabilir

iş disipline kaldıysa bizde s.çması lazım

Yönetim iyice taraftarımızın dengesini bozdu ;

Hocam bir stoperden bahsettiğimizin farkındasınız değil mi ?

Golcü olmasından banane Ujfalusi golcü müydü ?

Oynadığı topu oynayabiliyor mu Chedjou ?

Hayır.

O zaman bitmiştir.

Ben kaynaklara düşen haberler doğrultusunda böyle bir tahminde bulundum N'Koulou'nun yerini Chedjou ile doldurmak istiyormuş Marsilya.

Ha 30 yaşında bir stopere 5M ve üstü para verilir mi? Bence verilmez. Üstüne koyup daha gencini alırsın onun ayarında. Para varsa oyuncu da var. Fakat Ched sırf golcü diye oynayamaz, oynamamlı. Yanına Cacares tarzı bir oyuncu ile Ched'in de performansı katlanır. Ched'in kötü bir oyuncu değil. Bizim takım leş. Takım defansı denen bir şey yok. Ama zaman zaman çok kötü oynadığı da doğrudur. iYİ bir bonservise satılmasından yanayım şahsen. Serdar ile oynayacağını varsayarsak Ched gene beklediğimiz verimde olmaz çünkü.

Chedjou için kabul edilebilir bir teklif varsa yerine Andreas Granqvist gibi biri getirilmeli yoksa takımda kalmalı.

Porto da hep sag acik olarak oynamis gecen sezon

Sneijder in yerine olmaz zaten

Braga'da oynadığı 4-4-2'nin sağıydı, bizim Engin, Emre vs. gibi.

Çizgide oynayacak bir adam değil yani.

Çok açık şekilde Sneijder'in yerine geliyor, benzer özelliklere sahip fakat birkaç seviye altında bir futbolcu.

ne alakası var ilk 11'e kanat ve forvet transferi yapıldıktan sonra Josue alınsa buradakiler bende dahil itiraz edebilir mi ?
İyi de sen Josue'yi ayrıyeten almıyorsun. Telles'e karşılık kiralık/bonservisle istiyorsun. Bizim dursun bonservisi ile veya satın alma opsiyonu ile alabilir mi ayrı konu. Fakat hangi akla hizmet istemiyorsunuz adamı? Onu da söyleyin bari.

İyi yedek olur diyenler bir zahmet Sneijder ayrıldığında ağlamasın.

Braga'da oynadığı 4-4-2'nin sağıydı, bizim Engin, Emre vs. gibi.

Çizgide oynayacak bir adam değil yani.

Çok açık şekilde Sneijder'in yerine geliyor, benzer özelliklere sahip fakat birkaç seviye altında bir futbolcu.

Sözleşmesi seneye bitiyor Josuenin opsiyonlu kiralamak mantıksızlık olur. Muhtemelen porto umudu kestiği için bir yıl daha boşa para vermemek adına kiralayarak kurtulacak. Bizde şu an ki kadroda vasat ve biraz altı adamlar bile iş görür kendisi de rahat rahat iş görür.

Riekerink: Geçen sezon takımın fiziksel durumu çok kötüydü. Bu sene bu benim sorumluluğum. Bu konuda en iyisini yapacağım. Yeni kondisyoneri ben istedim.

Sözleşmesi seneye bitiyor Josuenin opsiyonlu kiralamak mantıksızlık olur. Muhtemelen porto umudu kestiği için bir yıl daha boşa para vermemek adına kiralayarak kurtulacak. Bizde şu an ki kadroda vasat ve biraz altı adamlar bile iş görür kendisi de rahat rahat iş görür.

Sözleşmesini uzatıp yollayacaklarmış haberlere göre.

Yalnız mesele o değil, Sneijder'in yerine gelmesi.

2020 kadar uzatmış diyorlar sözleşmeyi. Açıkçası seneye kim öle kim kala şimdiden yorum yapmak gereksiz olur. Dursun varken ilerisi için bir plan yapmak imkansız

Riekerink'in açıklamalarına bakılırsa Wesley gidiyor.

Profesyonelliğinin gereği olarak çalışıyor ama futbolda her şey olabilir diye cevapladı ayrılacak mı sorusunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt