Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca anladığım kadarıyla ortasahyı Şenol Güneş tarzı kuracak. Colman-Selçuk tarzı. Yani iki 8 numara aynı anda sahada olabilir.

onu geçen yıl eldeki malzemeden şunu çıkardık anlamında söyledi. ondan biraz önce takımın önlibero eksikliği var buraya 1 adam alıcaz demişti yani 8 değilde 6 istiyor bence orda anlattığından 2 tane 8 le oynuyacağı anlamı çıkmayabilir bana kalırsa :)

su ana dek okuduklarima gore riekerinkin skibbeden beri en iyi hocamiz oldugunu rahatlikla soyleyebiliriz

bruma-sinan gümüş-endğan adili-emrah başsan-josue yeter kanatlara.yasini yollasınlar ya.

onu geçen yıl eldeki malzemeden şunu çıkardık anlamında söyledi. ondan biraz önce takımın önlibero eksikliği var buraya 1 adam alıcaz demişti yani 8 değilde 6 istiyor bence orda anlattığından 2 tane 8 le oynuyacağı anlamı çıkmayabilir bana kalırsa :)

Aslında sistemle ilgili konuşurken de biraz bahsetti. Yani bazen tek ön liberolu bazen çift ortasahalı dedi. Yani çift 8 numara da ihtimal dahilinde :)

adam cok güzel konusuyor be

uA Sneijdere güzel bir uğurlama yapmalı

Omuzlarda veda etmeliyiz

En azından 3 kupalı yılımızın hatrına

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK 1 dk.1 dakika önce
2016-2017 Futbol Sezonu kombine yenileme dönemi Passolig sistemindeki aksaklık sebebiyle 12.07.2016 Salı gününe kadar uzatılmıştır.

hahahaaa şerefsiz herifler kimse yenilemedi biz de süreyi uzattık diyemiyorlar da aksaklıkmış bilmem neymiş diyorlar

Sneijder büyük ihtimalle gidecek gibi konuşuyor ama gitmesinden rahatsız görünüyor doğal olarak.

"Wesley bana yakın olabilir ama Galatasaray da bana yakın"

Bunu çevirmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt