Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbol bilgisiyle, nüktedanlığıyla, efendiliğiyle hakikaten adam gibi adam be.

Fakat bu yönetimin adam gibi adam hocalarımıza ne yaptığını da biliyoruz.

Maalesef yine bize hüsran gözüküyor.

10.hafta falan kovulur muhtemelen.

Jan Olde Riekerink: "Gönderilecekler listesinde çok isim var. Teklif gelirse Donk ve Tarık da ayrılacak aramızdan."

Sneijder konusu haric müthis konustu reis, umarim istedigi futbolculari alabilir ve istedigi sistemi oynatabilir.

Jan Olde Riekerink: "Gönderilecekler listesinde çok isim var. Teklif gelirse Donk ve Tarık da ayrılacak aramızdan."

türk futbolun temel sorunu, tarik gibi oyncular futbol oynamagi degil, parayi seciyorlar. o yüzden tarik nah gider diyorum. kontratim var diyecek, tribünde otururum ama 1.2 million euroyu cebime indiririm

Donk+Tarik kesin gider bravo hocam.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tarık'ın olcan'ı mal ettiği videoyu tüm kulüplere yollayalım belki beğenen olur

türk futbolun temel sorunu, tarik gibi oyncular futbol oynamagi degil, parayi seciyorlar. o yüzden tarik nah gider diyorum. kontratim var diyecek, tribünde otururum ama 1.2 million euroyu cebime indiririm

dunyada bunu yapmayacak 5 futbolcu falan vardir onlar da bizde oynayamaz

Futbol bilgisiyle, nüktedanlığıyla, efendiliğiyle hakikaten adam gibi adam be.

Fakat bu yönetimin adam gibi adam hocalarımıza ne yaptığını da biliyoruz.

Maalesef yine bize hüsran gözüküyor.

10.hafta falan kovulur muhtemelen.

Mustafa Denizliye yapilan çirkin darbeleri bende kiniyorum rnş

Bruma ile Telles hakkinda soru sorulmaması çok ilginç.

Riekerink hocama güvendigimi belirtmistim

Bu arada orta sahaya 4 transfer yapilacak diyenler nerde hahaha

dunyada bunu yapmayacak 5 futbolcu falan vardir onlar da bizde oynayamaz

Bunu yapmayacak futbolcu Jose mesala. Adam gördüki selcuk nekadar kötü oynarsa oynasin, banko oynayacagni görü, mainz'a gitti. bir sezon sonra hepimizi pisman edecek ama türkiyede bu adamlari oynatmazlar. Baska bir örnek Real Madrid'da oynayan Morata, Cheryshev veya Pacheco (3. kalecileri). Adamlar banko oynayacak bir kulübe gittiler koskoca real madrid'den.
Eray'da ayni tip kafa (tarik gibi). 3. Kaleci, ben oynamin demiyor, tribünde oturmayi seciyor. Bu felsefe isi renkdas, bizim yerlilerin 80% böyle. Aydin'in kariyeri kulübede gecti, kontrat teklif etseydik yine bir sezonu kulübe ve tribünde gececekti.

Muslera

Linnes serdar balta carole

Transfer

Selcuk Sneijder

Bruma Poldi

Transfer

Bundan fazlasi olmaz

Bruma ile Telles hakkinda soru sorulmaması çok ilginç.

ilginch değil rezalet galatasaraydan bir haber fbjk muhabirleri toplaşıp soru sormuşlar bu kadar salakça sorular görmedim aynı soruyu 3 kere sordular birde terim olsa dayak yemişti orda hepsi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt