Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim iyice taraftarımızın dengesini bozdu ;

Hocam bir stoperden bahsettiğimizin farkındasınız değil mi ?

Golcü olmasından banane Ujfalusi golcü müydü ?

Oynadığı topu oynayabiliyor mu Chedjou ?

Hayır.

O zaman bitmiştir.

Ben kaynaklara düşen haberler doğrultusunda böyle bir tahminde bulundum N'Koulou'nun yerini Chedjou ile doldurmak istiyormuş Marsilya.
Üstadım golcü oyuncu derken esprisine takıldım fakat chedjou hakikaten çok iyi bir stoper ayakları düzgün top kontrolu iyi havadan iyi yavaş değil ikili mücadelelerde başarılı hırslı bi oyuncu ayrıca buna ek olarak geçen sezonki skora katkılarını da ekle
Kısacası Chedjounun önüne iyi bi önlibero koy zamanındaki Melo gibi bak nasıl tıkır tıkır oynuyo adam duygusal oyuncu takım iyiyse bilin ki Chedjou mükemmeldir
Selam olsun Afrika Kaplanına

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca bruma'yi takimda tutmak icin elinden geleni yapacak

Antremanlari takip edin bruma ile yakindan ilgileniyor

DERBY REJECT HENDRICK BID
Derby County have turned down a bid of £3m from Burnley for midfielder Jeff Hendrick, Sky sources understand.

Derby, Hendrick için Burnley'nin 3.5 m €'luk teklifini reddetmiş.

Bizle de adı geçiyordu bu arkadaşın.

Biz Tellesi 6m avroya satiyoruz bunlar Töreyi 1 yilligina kiralayip 3m kazaniyor.

gayet normal bir şey kiralama bedelinin yüksek olması gelecek sezon bonservisini aldırtmak için yapılıyor,Roma falan çok yapıyor bu taktiği tutmazsa en azından tarık,olcan gibi kontrat yapmamış oluyorsun

Selcuk-dzemaili-Sneijder-hamit-transfer-alt yapidan bir oyuncu

Orta saha rotasyonumuz böyle olacak

Serbest statüde bulunan profesyonel futbolcu Ramil Sheidaev'in Kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Saygılarımızla

Trabzon KAP

Rusya U21 de oynuyor, 20 yasinda genc forvet i transfer ediyor Trabzon

fena birine benzemiyor acikcasi

Newcastle'ın yıldız futbolcusu Sissoko'ya EURO 2016 sonrası teklif yağıyor. Kulübü futbolcunun bonservis bedelini 41 milyon euro olarak belirledi.

ön liberoya bedavaya Lass forvete Bony'i kirala sadece 2 transfer ile takım bambaşka bir havaya bürünür,eksik rotasyona da altyapıdan isimler koy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt