Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Arfa yarin PSG le sözlesme imzalayacak (Di Marzio).

hiç garanti para almayacak hamit

öyle yazmış hürriyet gazetesi

böyleyse sözleşme uzatılmasına bişey demek doğru olmaz

ama 500 bin € bile çok bu adama garanti para olarak

Mac basi almasi bile kabul edilemez.

Sen 21 yasinda ki oyuncudan vazgec ama müzmin sakat emekli bir adama yeniden sans ver.

Böyle aptal yöneticilik hic bir yerde yok.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

hiç garanti para almayacak hamit

öyle yazmış hürriyet gazetesi

böyleyse sözleşme uzatılmasına bişey demek doğru olmaz

ama 500 bin € bile çok bu adama garanti para olarak

bir yılda toplasan 5 maç oynamayıp eleştirilince "3.5 milyon euroyu ben istemedim kulüp verdi ve bu benim rızkım" diyen adamın takımda kalması bütün gençlere kötü örnek.

bedavaya kulübüde oturacak 1 adama kötü diyemem

kadro 23 kişi olacaksa, oynamayacak ve sürekli sağlık problemi olacak adamı asla kabul etmem.
2008 deki türkiyeye döneriz
zaten ched,serdar,selçuk,wesley sık sakatlanıyor, yedek kaleciyi mi kullanacağız orta sahada?

Son düzenleme:
kadro 23 kişi olacaksa, oynamayacak ve sürekli sağlık problemi olacak adamı asla kabul etmem.
2008 deki türkiyeye döneriz
zaten ched,serdar,selçuk,wesley sık sakatlanıyor, yedek kaleciyi mi kullanacağız orta sahada?
kadro 23 olmayacak zaten o avrupa kupalarına katılanlar için ligde 14 Türk olacak şekilde 28 kişilik diye biliyorum, ama bedavada olsa Hamit'i istememekte haklısın rdaş

B.Dortmund giden oyuncularının yerine yaptığı transferlere bak.

Marc Bartra
Emre Mor
O.Dembele
Raphael G.
S.Rode

Ulan ayıptır.Tamam bizde bunlar kadar olamayacağınızı biliyoruz ama bari biraz akıllı olun. Sabri,Hamit,Tarık,Olcan kalacağına transfer yapmayın daha iyi.

Son düzenleme:
Sneijder, sezon başı kampına 25 Temmuz'da katılmak istiyor. Yönetim, bugün kampa katılmazsa Sneijder'e para cezası verecek. (Sabah)

25 Temmuz mu Aralık da katılsin isterse yalan haberdir herhalde.

Telles 6 milyon avro + Josue karşılığında anlaşma tamamlanmış

Rezilce bir hamle

Telles icin az,

Galatasaray are interested in Norwegian midfielder Stefan Johansen (25) of Celtic. Kranevitter now heading to Sevilla. via

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr Galatasaray'dan ayrılan Sercan ve Bilal'den sonra Furkan da Bursaspor ile anlaşmak üzere. Furkan şu anda Bursa'da sağlık kontrolünde..

Merak ettiğim bu 1 temmuz sezon açılışına kim karar verdi? Klubun kondisyoneri yok şu an da. Overtrain olmaz umarım sporcular.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt