Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Johanseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Merak ettiğim bu 1 temmuz sezon açılışına kim karar verdi? Klubun kondisyoneri yok şu an da. Overtrain olmaz umarım sporcular.
Yahu ne training i kampta oturup playstation oynayacaklar

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Yahu ne training i kampta oturup playstation oynayacaklar

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Tabiki orası öylede. İlk maçımız 16 ağustos galiba beşiktaşla süper kupa. Sezona bizden 2-3 hafta önce başlayacak fener daha dün başladı antremanlara.sezonu bizle aynı anda başlayacak beşiktaşın ilk antremanı 9-10 gün sonra. Kim yapıyor bu planları acaba.

Sneijder haberi yalandır bence. Zaten kilo problemi var gibi gözüküyor, bir de o tarihte katılırsa duba gibi girer sezona.

tapatalk

iki ortasaha alıcaz ha..delaney ve johansen iyi olur. ama hendricki de sevdim,onu da alalım isterim

Galatasaray, Derby'nin orta sahası Hendrick'le ilgileniyor. Transfere 2 M £'dan fazla ödemek istemiyor. (The Times)

3 sayfa geriden takip ettim, dursun un abv. bu kadar mı becerisiz, basiretsiz, vurdumduymaz olur bi adam.

Otellerine ateşler salınsın, bi daha ağzına galatasarayı alamayacak duruma gelirsin inşallah.

Kadir gecesi duamı da ettim, hayırlı günler..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Gaziantepspor, 8 kez Brezilya U-20 Milli forması giyen Welinton ile 4 yıllığına prensipte anlaştı. (via @CiCansiz)

kadro 23 olmayacak zaten o avrupa kupalarına katılanlar için ligde 14 Türk olacak şekilde 28 kişilik diye biliyorum, ama bedavada olsa Hamit'i istememekte haklısın rdaş

renktaş yanlış hatırlamıyorsam uefa bütçe kısıtlaması yaparken bir madde koymuştu ki yanlış hatırlıyor olabilirim.
ama ister 23 ister 28 olsun gerçekten artık gençlere şans vermezsek batacağız.

Hendrick için gerçekten 2m falan isteniyorsa kesinlikle alınmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt