Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keske yonetim gidene kadar transfer yapmasak

Sacma sapan harcamalar yapiyorlar

SON DAKİKA - İsmail Köybaşı, Fenerbahçe ile anlaştı. (NTV Spor)

Aslinda transferleri teknik direktörlere birakmak yanlis ama özbek kardeslerden daha saglikli karar verir hollandali,Alp Yalman büyük ihtimal istifa etmistir,yönetimi zor durumda birakmamak icin aciklamiyordur

Alexandre Pato, Lazio transferinden vazgecmis. 30 Aralik a kadar ailevi sebeplerden dolayi Corinthians te kalacagim demis.

Lazio nun yaptigi teklif 2 yillik sozlesme, yillik 2.500.000 € ya.

Son düzenleme:
Millet transferi bitirdi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada dünyanin en sacma transferi Pato > Chelsea idi

Böyle akilsizca bi hamleden sonra gözümden düstügü dogrudur

2-3 transfer dedilerse sadece rodelega yada Eren'e 5mil + 3 topçu verip 1 transferle kaparız, iyimser olarak 1 transfer yaparlar artık değil mi? Sonuçta onlarda ekmek yiyecek bu ilten.

millet kadromuzu nasil ucuza güclendiririz diye düsünürken bizim allahin belasi komisyoncu yönetim elde avucta ne varsa gönderdi göndermeye devam edecek

ben kendimi su kadroya hazirladim bile

cenk
sabri semih serdar olcan
sinan selcuk hamit yasin
emrah
umut

allah belanizi versin ya. bir 6.lik daha geliyor dursun gitmezse. gecen sezonki transfer döneminden hicbir farki yok bu dönemin

Çok zor bi seçim
Defansif orta saha olarak mı
Kanat olarak mı
Wesley in yedeği olarak mı

Josue'yi kiralayalım? Zaten opsiyonun ne olduğunu bilmiyoruz.

bilal gitmisken kerem demirbay orta sahaya kaliteli bir transfer olurdu ama bizim zihniyeti bozuklardan hamle beklenmez

bonservissiz rahat 20-30 kaliteli oyuncu transfer oldu bir yerlere bu akilsizlar gidip sadece emrahi aldi bedavaya, oda antalyasporun yedegiydi gecen sene

Hayrli nöbetler beyler.
Ishak Dogan geldi mi?

Riekerink Castaignos'u istiyor. (A Spor)

Galatasaray'ın diğer ilgilendiği isimler Cornelius ve Robson Kanu. (A Spor)

Ceylan Çalışkan: "Galatasaray üst düzey 2-3 santraforla görüşüyor." (A Spor)

Ceylan Çalışkan:
"Bu isimler Castaignos, Cornelius ve Robson Kanu değil. Daha önemli, kaliteli isimler." (A Spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt