Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sat sat satLevent Nazifoğlu: "Kadroda düşünmediğimiz bazı oyuncular için teklifler geliyor ancak bu teklifler beklentilerimizin çok altında."
toolouse kaptanı akpa akpro FLORIAN MAKHEDJOUF 215-216 [HD] Buts, assists, dribbles, passes [L2T Ndeg39] Red Star - YouTube ve bu arkadaş güzel olur ortasahaya,dün önermiştim
Josue nereye 8 oynuyo abi Bilal bile daha dirençli adamdan orta sahanda Kante yokki seninBir 6 numara yani defansif orta saha,josue ve 2 forvet guzel olur
Josue 8 numarada oynar
Josue nereye 8 oynuyo abi Bilal bile daha dirençli adamdan orta sahanda Kante yokki senin
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Josue kanatta da oynayabilir bizde.
Emre colak oynadi josue de oynar
"Futbol mantığımı anlamak için en iyi örneklerden biri Türkiye Kupası finalindeki Fenerbahçe maçı. Selçuk, Emre ve Wesley orta saha üçlüsü vardı. Belki tüm birebirleri kazanabilecek oyuncular değillerdi ama top tutacak bir orta sahaydı. Topun bizde kaldığı bir oyun tarzını benimsiyorum. Bu anlayışta başarılı olabilirim diye düşünüyorum."
Hocanin felsefesi belli,bu sistemde josue 8'de rahat oynar
oyun anlayışı bu olan biri 2.yarıda sneijderi çıkarmazdı oyundan,belli ki orhan atik çıkardı sneijderiEmre colak oynadi josue de oynar
"Futbol mantığımı anlamak için en iyi örneklerden biri Türkiye Kupası finalindeki Fenerbahçe maçı. Selçuk, Emre ve Wesley orta saha üçlüsü vardı. Belki tüm birebirleri kazanabilecek oyuncular değillerdi ama top tutacak bir orta sahaydı. Topun bizde kaldığı bir oyun tarzını benimsiyorum. Bu anlayışta başarılı olabilirim diye düşünüyorum."
Hocanin felsefesi belli,bu sistemde josue 8'de rahat oynar
oyun anlayışı bu olan biri 2.yarıda sneijderi çıkarmazdı oyundan,belli ki orhan atik çıkardı sneijderi
Büyük hata yaptılar Gomez de olduğu gibi bir adam alsalardı şimdi kafaları rahat olacaktı. Bir de Şenol hoca ile scout ekibi arası baya açıkmıs 2 sezondur adamın oyuncularını almıyorlar. Ozan, Volkan ve Serdar özellikle Serdar'ı çok istiyordu. Fakat bu sefer aldıkları Arjantinli baya iyi bence. Sağlam adam işleri görür.Kac milyon tane daha stoper alcak bunlar her donem fix 2 tane bankolari var zaten