Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelik defansif orta saha olmali

Para olsa al William carvalho'yu süpürsün orta sahayi

toolouse kaptanı akpa akpro FLORIAN MAKHEDJOUF 215-216 [HD] Buts, assists, dribbles, passes [L2T Ndeg39] Red Star - YouTube ve bu arkadaş güzel olur ortasahaya,dün önermiştim

kaleye rustuye ne dersin

2000-01%2BFenerbahce%2B-%2BFutmon%2B-%2BFutbol%2BCanavalari%2B-008.JPG

Riekerink djemaili ve gökaydan faydalanmak istiyor,önlibero degilde cift yönlü furbolcu istiyor,top yapan takim istiyor,nekadar kulaga hos gelsede anlasilan oki seneye ortasaha yine delik desik olacak

Hamit ve Sabriye vereceğimiz parayla Ligue 2den 1-2 ucuz yetenek alınabilirdi. Riske değecek transferler olurdu.

Rezil kepaze herifler

Bir 6 numara yani defansif orta saha,josue ve 2 forvet guzel olur

Josue 8 numarada oynar

Josue kanatta da oynayabilir bizde.

Josue nereye 8 oynuyo abi Bilal bile daha dirençli adamdan orta sahanda Kante yokki senin

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre colak oynadi josue de oynar

"Futbol mantığımı anlamak için en iyi örneklerden biri Türkiye Kupası finalindeki Fenerbahçe maçı. Selçuk, Emre ve Wesley orta saha üçlüsü vardı. Belki tüm birebirleri kazanabilecek oyuncular değillerdi ama top tutacak bir orta sahaydı. Topun bizde kaldığı bir oyun tarzını benimsiyorum. Bu anlayışta başarılı olabilirim diye düşünüyorum."

Hocanin felsefesi belli,bu sistemde josue 8'de rahat oynar

"Futbol mantığımı anlamak için en iyi örneklerden biri Türkiye Kupası finalindeki Fenerbahçe maçı. Selçuk, Emre ve Wesley orta saha üçlüsü vardı. Belki tüm birebirleri kazanabilecek oyuncular değillerdi ama top tutacak bir orta sahaydı. Topun bizde kaldığı bir oyun tarzını benimsiyorum. Bu anlayışta başarılı olabilirim diye düşünüyorum."

Hocanın felsefesi fena değilmiş ama ha kulağa hoş geliyor.

Çıkan haberler içinde en iyi isim Delaney'di.O da olmuyormuş ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oyun anlayışı bu olan biri 2.yarıda sneijderi çıkarmazdı oyundan,belli ki orhan atik çıkardı sneijderi

2 nokta transfer ile mükemmel takım oluruz aslında ama dursun:(

muslera

linnes chedjou serdar carole

m'villa selçuk

josue sneijder podolski

loic remy

yav gökayın üzerine düşülyo ama birhandan hiç bahsedilmiyo.geçen sezon 30-35 küsür maçta oynamış.ona da değer versinler.

Hoffenheim Kerem Demirbay için Hamburg'a 1.7 milyon Euro bonservis ödeyecek. Kerem Sali günü saglik kontrolünden geçecek. Kontrat 3 yillk.

bunu alsaydık bari

Kac milyon tane daha stoper alcak bunlar her donem fix 2 tane bankolari var zaten
Büyük hata yaptılar Gomez de olduğu gibi bir adam alsalardı şimdi kafaları rahat olacaktı. Bir de Şenol hoca ile scout ekibi arası baya açıkmıs 2 sezondur adamın oyuncularını almıyorlar. Ozan, Volkan ve Serdar özellikle Serdar'ı çok istiyordu. Fakat bu sefer aldıkları Arjantinli baya iyi bence. Sağlam adam işleri görür.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt