Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun ozbek gene şeyini kaldırmış sallıyor , etraftaki twitter duyumlarina inanan sağ galatasaray li kardeşlerim de yarabbi şükür diyor
__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.
Sneijder kalsın diyenler bile iboyu ister,sorun sneijderin satılması değil,dursun bu adamı satıp anadoludan çöp alır korkusu.Düzgün yapılanma olcaksa satılabilir ama dursun bunu beceremez sneijderden de oluruz.
Bony Türkiye´ye cok uygun bir forvet. Cok güclü ve dogru tercih olurdu.
Ama ben gelecek planlamasinda yeri olmayacak isimlere soguk bakiyorum. Bony´yi alamayacagimiz kesin zaten. Adamlar 30 Milyon vermis.
Adriano´yu alma imkanimiz varsa, onu tercih ederdim. Özellikle opsiyonsuz kiralamalar Galatasaray´a yakismiyor. Ben karsiyim.
Sözlesmesi devam etmiyormuydu Skrtl'in? Nasil imza parasi almis..Skrtel icin 5 milyon pound deniyor.
heran patliyabilir...
Tamam katiliyorum bu yapilirsa rezilliktir ama diger yandan da cok vizyonlu denen aysalin yaptigi tonla yerli transferi ve sozlesme uzatmalara bakinca yabanci kotasi da bir sebep olmaktan cikiyor
tarik a 5 milyon bonservis nasil verilir
neden isi aysala cektin demeyin diye sunu ekleyim , bugun aysal donse yine 3-4 sene baskanlik yapsa ve ilk donemine gore cok cok daha mantikli islere imza atsa ama oldu ya takim 4 te 3 degil de 4 te 1 yapsa , bugun aysali isteyenlerin 90% i cark etmezse ismim sinan degil
seyirci surekli sampiyonluk basari transfer vs istiyor , sikinti buradan kaynakli
veya dursun ite kaka baskan kalip da simdi onumuzdeki 3 senede 3 te 3 yapsa , buradaki elestirilerin asiri yumusayacagina da adim gibi eminim
insanlarin derdi basari sampiyonluk filan bence sadece