Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucas transferi yetmez.

Yedek ön libero da alınmalı mutlaka.

Örneğin Ceyhun.

Dursun ozbek gene şeyini kaldırmış sallıyor , etraftaki twitter duyumlarina inanan sağ galatasaray li kardeşlerim de yarabbi şükür diyor

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Her zamanki taktikleri işte
Olması imkansız isimleri piyasaya salıp gaz alıyorlar
Uğraşıyormuş gibi görünmek için
Uğraştık oyuncu gelmek istemedi, fiyat uymadı falan bişey uydurup çıkıyorlar işin içinden
Gerçek bile olsa alıp getiremedikten sonra hiçbir manası yok
Kimsenin inandığını da sanmıyorum
Anca dünyadan bi haber 12-15 yaş grubu bebeler kanar bunlara

Sneijder kalsın diyenler bile iboyu ister,sorun sneijderin satılması değil,dursun bu adamı satıp anadoludan çöp alır korkusu.Düzgün yapılanma olcaksa satılabilir ama dursun bunu beceremez sneijderden de oluruz.

Tamam katiliyorum bu yapilirsa rezilliktir ama diger yandan da cok vizyonlu denen aysalin yaptigi tonla yerli transferi ve sozlesme uzatmalara bakinca yabanci kotasi da bir sebep olmaktan cikiyor

tarik a 5 milyon bonservis nasil verilir

neden isi aysala cektin demeyin diye sunu ekleyim , bugun aysal donse yine 3-4 sene baskanlik yapsa ve ilk donemine gore cok cok daha mantikli islere imza atsa ama oldu ya takim 4 te 3 degil de 4 te 1 yapsa , bugun aysali isteyenlerin 90% i cark etmezse ismim sinan degil

seyirci surekli sampiyonluk basari transfer vs istiyor , sikinti buradan kaynakli

veya dursun ite kaka baskan kalip da simdi onumuzdeki 3 senede 3 te 3 yapsa , buradaki elestirilerin asiri yumusayacagina da adim gibi eminim

insanlarin derdi basari sampiyonluk filan bence sadece

Bony Türkiye´ye cok uygun bir forvet. Cok güclü ve dogru tercih olurdu.

Ama ben gelecek planlamasinda yeri olmayacak isimlere soguk bakiyorum. Bony´yi alamayacagimiz kesin zaten. Adamlar 30 Milyon vermis.

Adriano´yu alma imkanimiz varsa, onu tercih ederdim. Özellikle opsiyonsuz kiralamalar Galatasaray´a yakismiyor. Ben karsiyim.

Dün santos macını izledim.Çogu kisi tanıyordur mutlaka.Lucas Lima. Yaşı bu kadar geçmişken neden kimse transfer etmiyor çocugu.Anlam veremedim.Avrupa şampiyonasında böyle bi ortasaha göremedim ben şahsen.

bugün bombalar mi patlayacakmis

Bony Türkiye´ye cok uygun bir forvet. Cok güclü ve dogru tercih olurdu.

Ama ben gelecek planlamasinda yeri olmayacak isimlere soguk bakiyorum. Bony´yi alamayacagimiz kesin zaten. Adamlar 30 Milyon vermis.

Adriano´yu alma imkanimiz varsa, onu tercih ederdim. Özellikle opsiyonsuz kiralamalar Galatasaray´a yakismiyor. Ben karsiyim.

Bugünkü yönetimden bağımsız olarak şunu söyleyebilirim
Melo transferi gibi bir taktikle alınabilir
Meloya da Juve 25 vermişti kiraladı
sonra ederini öldüre öldüre aldık
Yani şunu demek istiyorum
düzgün bir yönetim olsa kiralarsın bir sene, oyuncu kalmak isterse yine kiralarsın
iyice bonservisini öldürdükten sonra 6-8 arası bişeye alabilirsin
Ama tabi Dursun un yapabileceği bişey değil bu
Görüşmeleri Cenk denen çaylak yapıyor yani ne gücü ne bağlantısı ne ikna kabiliyeti var ki

Dursun dan bile böyle serefsizlik beklemezdim. 3 senedir yatan Hamit'i kulüpte tut, Sneijder'i göndermeye calis.

uA mallari uyusun.

Bony yıldız statüsünde olmasaydı bile çoğu kardeşimin dediği gibi tam bizim lige göre forvet olduğu için yine çok isterdim . Bu ligde omuzu koydun mu tüm cılız stoperler düşüyor ve bony maşşallah hayvan gibi güçlü. En fazla denayer gibi olur , seneye gider . Onu da yapamayız gerçi ama bakalım .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Valla Bony ya da onun ayarında bir forvet gelirse, üstüne bir de Mikel gibi bir orta saha, şampiyonluüun en büyük adayı oluruz...

Dzemaili 2,1
Umut 1,85
Olcan 1,8
Donk 1,5
Tarik 1,4
Cenk 0,95
Jem 0,8
Salih 0,5
Umut Gündogan 0,5
Eray 0,3
Endogan 0,25
Oguzhan 0,05
12,0

Sneijder 4,5
Muslera 3,6
Poldi 3
Selcuk 2,85
Chedjou 2,2
Serdar 2
Semih 1,7
Hakan 1,25
Sabri 1,25
Bruma 1,2
Yasin 1,1
Linnes 0,95
Koray 0,9
Carole 0,7
Sinan 0,6
Emrah 0,4
Hamit 0,3
29,5

Toplam
41,5

Simdiden uyari: Eger medya olumlu konusmaya baslamis ise bilin ki, Dursun alttan alttan pis isler ceviriyor, örnegin Sneijder'i göndermek..

Bonservisİ ile gelecek sezonun Adriano mu gelse acaba.

Ben ikisine de zerre inanmıyorum

Tamam katiliyorum bu yapilirsa rezilliktir ama diger yandan da cok vizyonlu denen aysalin yaptigi tonla yerli transferi ve sozlesme uzatmalara bakinca yabanci kotasi da bir sebep olmaktan cikiyor

tarik a 5 milyon bonservis nasil verilir

neden isi aysala cektin demeyin diye sunu ekleyim , bugun aysal donse yine 3-4 sene baskanlik yapsa ve ilk donemine gore cok cok daha mantikli islere imza atsa ama oldu ya takim 4 te 3 degil de 4 te 1 yapsa , bugun aysali isteyenlerin 90% i cark etmezse ismim sinan degil

seyirci surekli sampiyonluk basari transfer vs istiyor , sikinti buradan kaynakli

veya dursun ite kaka baskan kalip da simdi onumuzdeki 3 senede 3 te 3 yapsa , buradaki elestirilerin asiri yumusayacagina da adim gibi eminim

insanlarin derdi basari sampiyonluk filan bence sadece

Evet başarı tabi ki kriter, spor klübü sonuçta,şampiyon olmalı her sene yarışta kalmalı son haftaya kadar kovalamalı.Bunu yaparken de bütçesine sadık kalmalı aysalın hatası oydu,başarı geldi ama bütçede 50-60 milyon euro açık verdi bunu yapması hata idi.
Dursun konusuna gelirsek düzgün işler yaparsa herkes alkışlar,kişiler değil Galatasaray önemlidir.Şu ana kadar 10 icraatından 7-8 i skandal adamın.Vir anda 360 derece değişceğini sanmam.

Ya sneijderin gittigi filan yok , nereye gonderiyorlar , adamin 2 sene sozlesmesi var , gondermek isteseler bile gitmez zaten

gokhana soru sordular fiko araya girdi , bjk li misin fb li misin tartismasi

ya gokhanin tum cevresi adamin hasta G.Saray li oldugunu bilirken ne salakca bir tartisma bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt