Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu takım gol atar önemli olan takıma kurulcak sisteme uygun gerçek manada forward oyuncuları almak eren en az elmander kadar faydalı olucak bir adam.(oyun stilleri aynı demiyorum şimdi sen öyle anlarsın)
donk içinde aynı şeyleri duyduk bro o yüzden çok şeetmemek lazım.

image054.jpg
image055.jpg
image042.jpg
image044.jpg
kewell çok zorlamış

şuanki durumda alabileceğimiz en iyi forvet Eren Derdiyok ama gidip 4.5 falan bayılacağız ona üzülüyorum

umut yada donk +4 mio ya biter kasımpaşa batık durumda şuan. serdara 4.5 vermek saçmalık ama santrafor transferinden bu paralar çıkabilir ucuza forward yok

Donk olayi bu kez farkli olacakti :/

Rodallega veya Eren'de farkli olabilir mi acaba... Böyle diye diye 20 kazik soktular kulübe.

Saka bi yana, Eren fena bir oyuncu degil elbette ama Galatasaray'a bu tip cöpleri yakistiramiyorum. Gittikce oyuncu anlaminda geri gidiyoruz. 2 sene sonra evinde oturan Gekas'a teklif gidebilir.

Donk olayi bu kez farkli olacakti :/

Rodallega veya Eren'de farkli olabilir mi acaba... Böyle diye diye 20 kazik soktular kulübe.

Saka bi yana, Eren fena bir oyuncu degil elbette ama Galatasaray'a bu tip cöpleri yakistiramiyorum. Gittikce oyuncu anlaminda geri gidiyoruz. 2 sene sonra evinde oturan Gekas'a teklif gidebilir.

ne çöpü birader saçmalayıp durma drogbamı istiyorsun

Ibarbo defansı fena dağıttı

FB 2-1 yaptı

Maalesef 100 puanla falan şampiyon olurlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt