Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
Bir pivot bir de savunma arkasına kaçan forvet tipine ihtiyaç var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
donk içinde aynı şeyleri duyduk bro o yüzden çok şeetmemek lazım.bu takım gol atar önemli olan takıma kurulcak sisteme uygun gerçek manada forward oyuncuları almak eren en az elmander kadar faydalı olucak bir adam.(oyun stilleri aynı demiyorum şimdi sen öyle anlarsın)
şuanki durumda alabileceğimiz en iyi forvet Eren Derdiyok ama gidip 4.5 falan bayılacağız ona üzülüyorum
La Liga, EPL, Bundesliga, Seria ABundesliga büyük lig değil mi
Balotelli isminde buluşalım.
Hem yıldız, hem genç, hem yetenekli, hem kariyerli, hem adam gibi adam.
donk içinde aynı şeyleri duyduk bro o yüzden çok şeetmemek lazım.
bu kadar balotelli dedin bari ilgimiz varmi ya da bir haber.
Olur mu yav, ligin en iyi stoperi. Chedjou kadar olmamasina ragmen Chedjou yerin dibine sokuluyor. Kjaer oynasin bakalim Sabri ve Semih/Balta ile.
Donk olayi bu kez farkli olacakti :/
Rodallega veya Eren'de farkli olabilir mi acaba... Böyle diye diye 20 kazik soktular kulübe.
Saka bi yana, Eren fena bir oyuncu degil elbette ama Galatasaray'a bu tip cöpleri yakistiramiyorum. Gittikce oyuncu anlaminda geri gidiyoruz. 2 sene sonra evinde oturan Gekas'a teklif gidebilir.
Puki fikirlerime genelde karsi cikmazsin, like at anlasalim. Eren 1. forvet olarak hayir, 2. cöp olarak evet.ne çöpü birader saçmalayıp durma drogbamı istiyorsun
Puki fikirlerime genelde karsi cikmazsin, like at anlasalim. Eren 1. forvet olarak hayir, 2. cöp olarak evet.
La Liga, EPL, Bundesliga, Seria A
Cöp kelimesini ciddiye alma, exagere ediyoruz.uzlaşma görünmüyor ama like atarım renkdash.