Tevfik Aksoy
Aslan Üye
- 23 Mayıs 2011
- 8.693
- 1.512
- 1.538
parfümü sal her türlü gelir sekoBirazdan pokumon yakalamaya cikacagim bu heisin poke topuma girmesini isterim kuskusuz.
gelmezse şerefsizlik etmiş olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
parfümü sal her türlü gelir sekoBirazdan pokumon yakalamaya cikacagim bu heisin poke topuma girmesini isterim kuskusuz.
:sneakiness:yozgatlı olabilir mi acaba?
Geçen sene bizde o kadar aldık.Vay abv yayın havuzu gelirindeki şerefsizlige bak, biz 4 yıl üst üste katıldık da o kadar kazanamadik. Bu yıl bjk, fb elenirse gruplardan sıfır cekse dâhi 25 -30 milyon euro alacakmış.
Olabilir memleketi Yozgat galiba.yozgatlı olabilir mi acaba?
Beceriksizliğe doymuyor adam.Millet hergun bir baska oyuncuyla imza toreni düzenliyor eksikliklerinin çoğunu iyi kotu gidermeye calisiyor.Bizimkiler ise nerde komisyon var onu bekliyorŞimdi yazdığını okuyunca mecazi olarak çok iyi bir örnek bu yönetim için ama bu yönetim bunu yaparsa cidden şaşırmam,yani insan korkmuyor da değil, dursun gevşeğinin bir gram korkusu yok. Herif bizle dalga geçiyor aylardır.
Biz o kadar aldik mi gerçekten ya geçen yıl?Geçen sene bizde o kadar aldık.
2015-18 için yeni ihale yapıldı. Asıl sorun, bizim başarılı olduğumuz 2013 ve 2014 yıllarında çok daha az para almamız. Malesef o dönemde yayıncı kuruluş ihalesinin etkisi var.Biz o kadar aldik mi gerçekten ya geçen yıl?
iyide josue normalde sağ kanat oyuncusu bakma bursa 10 numara oynattı josue ve sneijder çok rahat beraber oynarlar ayrıca sneijder'in olmadığı maçlardada josue 10 numara oynar.Yani bize iyi bir alternatif olur.
...Olsa olsa tayfun cakir benim 2.hesabim olurtuna bey sayın tayfun çakırın 2.hesabınız olduğu doğrumudur?