Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi yazdığını okuyunca mecazi olarak çok iyi bir örnek bu yönetim için ama bu yönetim bunu yaparsa cidden şaşırmam,yani insan korkmuyor da değil, dursun gevşeğinin bir gram korkusu yok. Herif bizle dalga geçiyor aylardır.
Beceriksizliğe doymuyor adam.Millet hergun bir baska oyuncuyla imza toreni düzenliyor eksikliklerinin çoğunu iyi kotu gidermeye calisiyor.Bizimkiler ise nerde komisyon var onu bekliyor

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alınması gereken futbolcular:

Mexes
Lucas
Balotelli
Ceyhun
Eren
Bruma'nın ağabeyi

Bu transfer listesi camiamızı şampiyonluğa taşımaya yetecektir.

Catio Balde (Bruma'nın menajeri): "Görüşmeler iyi gidiyor. Pazartesi gününe kadar Galatasaray'la PSV'nin anlaşacağını düşünüyorum." (Record)

6 milyon artı %10 a satar bunlar brumayı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sabri mabri kaliyor bruma sneijder melo gitti gidiyor. galatasaray dusmani olsam bende boyle yapardim.

iyide josue normalde sağ kanat oyuncusu bakma bursa 10 numara oynattı josue ve sneijder çok rahat beraber oynarlar ayrıca sneijder'in olmadığı maçlardada josue 10 numara oynar.Yani bize iyi bir alternatif olur.

Bir takımda Sneijder-Josue beraber oynayacak ve o orta saha defansif zaafiyet yaşamayacak!. Hele de mevcut kadroyu ve mali tabloyu gözünün önüne getir ve konuyu bir daha gözden geçir; ısrar edersen, hiç katılmasam da saygı duymak düşer kulüpdaş:hat:...

Bruma nin menajeri dövülmeli

adam mutlu, ne bos konusuyorsun ulan

PA-17676092.jpg

Bruma giderse ağabeyi gelir.

Dert etmeyelim.

brumayı göndermez rinkerik,menajeri konuşadursun

Bruma ve Tellesten gelen para ile Eren,Rodallega falan dolduracak hain köpekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt