Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cjd3d1vXIAAL0sb.jpg
özledik be aslanım

denayer ağustos ortasında mı ne gelecekmiş...serdar aziz-hakan balta olur defansta da

Eğer Denayer gelirse biz de 3-5-2 oynayabilirz aslında. Şu şekilde;

Muslera

Denayer - Serdar - Hakan
(Chedjou)

Linnes - Selçuk - Dzemaili - Carole

Sneijder

Rodallega - Podolski

Muslera

Denayer - Serdar - Hakan
(Chedjou)

Sneijder

Rodallega - Podolski

3-5-2 çok karışık ve tecrübe isteyen bir sistem bilemiyorum. kağıt üstünde iyi görünüyor ama prandellinin 3-5-2 denemeleri gibide olabilir sonuç

Türkiye'ye gelmis gecmis en iyi stoper Jason Denayer en yakin zamanda takim'a katilir ins.

arkadaslar bruma gidecek diye okudum twitterda umarım dogru degildir üzülürüm o cocuk giderse

Bruma, 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında PSV'ye transfer oldu. (A Bola)

3-5-2 çok karışık ve tecrübe isteyen bir sistem bilemiyorum. kağıt üstünde iyi görünüyor ama prandellinin 3-5-2 denemeleri gibide olabilir sonuç

Prandelli Sneijder'i ön libero, Melo'yu da eski tip libero gibi oynatmıştı. Bir de bu denemeyi Arsenal deplasmanında yapmıştı. Sonunun hüsran olacağı çok açık belliydi.

Yazdığım kadro gayet hoş ve tatlı bence.

Ya arkadas bu yönetim mal mi ne anlamis degilim..

Yine koca bir sezon Yasin ve Olcan ile mi gececek kanatlarda ulan allahin belalari. Bruma'yi göndersinler yeni sezon baslamadan biter. Heyecan sifir.

O A Bola haberi öglen yapilmis, PSV teknik direktörün yalanlamasi ondan sonra medya ya düstü. A Bola haberi yalandir diye düsünüyorum, hocamiz birakmak istemez (Telles de durum farkliydi).

[FONT=&quot]Galatasaray'ın satmak istemediği Bruma için iki kulüp arasındaki rakam farkının çok olduğunu söyleyen Marcel Brands, "Galatasaray'ın istediği rakam ile bizim önerdiğim rakam birbirine çok uzak. Şu an için bu transfer olanaksız olarak görülüyor. Zaten bir süredir temas halinde değiliz" ifadelerini kullandı.[/FONT]

Muslera

Denayer - Serdar - Hakan
(Chedjou)

Sneijder

Rodallega - Podolski

3-5-2 oynamak cok zor. Savunman cok tecrübeli ve dengeli olmali. Serdar Denayer ve Balta ile olacak is degil bu.

1 milyon euroluk adam bile bulamayan yönetim brumayı satıcak yerinede adam alıcak ? imkansız oldugu icin kesinlikle karsıyım brumanın satılmasına ayriyetten tek heyecan veren topcu takımdaki

O A Bola haberi öglen yapilmis, PSV teknik direktörün yalanlamasi ondan sonra medya ya düstü. A Bola haberi yalandir diye düsünüyorum, hocamiz birakmak istemez (Telles de durum farkliydi).

Evet Riekerink bırakmak istemez ancak yönetim para için satar. Bruma da gitmek istemiş olabilir, ülkede son olan olaylar nedeniyle.

City are reluctant to let Bony leave on loan, unless deal came with a stipulation to buy. Swansea and Galatasaray are interested [Telegraph]

Evet Riekerink bırakmak istemez ancak yönetim para için satar. Bruma da gitmek istemiş olabilir, ülkede son olan olaylar nedeniyle.

Darbe olayi nasil etkiledi bilemiyorum da (bence acikcasi bizim oyuncular yine de gitmek istemez), ama baya istekli görüntü vardi Bruma da. Röportaj da "yeni Bruma yi göreceksiniz" diye seyler söylüyordu.

En kisa zamanda sözlesmesi uzatilmali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt