- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
denayer ağustos ortasında mı ne gelecekmiş...serdar aziz-hakan balta olur defansta da
Eğer Denayer gelirse biz de 3-5-2 oynayabilirz aslında. Şu şekilde;
Muslera
Denayer - Serdar - Hakan
(Chedjou)
Linnes - Selçuk - Dzemaili - Carole
Sneijder
Rodallega - Podolski
hataları,zaafları olsa dahi kesinlikle önü çok açık.klas bi stoper olacak.Türkiye'ye gelmis gecmis en iyi stoper Jason Denayer en yakin zamanda takim'a katilir ins.
3-5-2 çok karışık ve tecrübe isteyen bir sistem bilemiyorum. kağıt üstünde iyi görünüyor ama prandellinin 3-5-2 denemeleri gibide olabilir sonuç
Duidelijke taal van PSV-directeur: ''Hij is gewoon onhaalbaar'' yalanBruma, 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında PSV'ye transfer oldu. (A Bola)
yalan haber oldugunu söylüyolar onun renktaşBruma, 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında PSV'ye transfer oldu. (A Bola)
Eğer Denayer gelirse biz de 3-5-2 oynayabilirz aslında. Şu şekilde;
Muslera
Denayer - Serdar - Hakan
(Chedjou)
Linnes - Selçuk - Dzemaili - Carole
Sneijder
Rodallega - Podolski
O A Bola haberi öglen yapilmis, PSV teknik direktörün yalanlamasi ondan sonra medya ya düstü. A Bola haberi yalandir diye düsünüyorum, hocamiz birakmak istemez (Telles de durum farkliydi).
Evet Riekerink bırakmak istemez ancak yönetim para için satar. Bruma da gitmek istemiş olabilir, ülkede son olan olaylar nedeniyle.