Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emrah Başsan çöp değil bence. Rotasyon için geliyor zaten. Bu transfer neden bu kadar tepki aldı, anlamadım.

24 yaşında daha. Bonservissiz de geliyor.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Çöp olup olmamasından ziyade ilk 11 oyuncusu olmadığı için bu kadar tepki alıyor. Millet ilk 11 oyuncu bekliyor bunlar rotasyon oyuncularla uğraşıyor

Yoksa Emrah bedava ve 500k için gelecekse iyi transfer olur. Ama Yasin veya Olcandan en az birisi gitmesi lazım.

emrah 2-3 sene önce ciddi potansiyeli olan bi oyuncuydu.hele 2012de ilk çıktığında...fena bi transfer değil bence.ama engin bekdemir kaçtığı için elden kerem demirbay da alınmalı.

Emrah Başsan çöp değil bence. Rotasyon için geliyor zaten. Bu transfer neden bu kadar tepki aldı, anlamadım.

24 yaşında daha. Bonservissiz de geliyor.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

anlatamıyorum renktaş zaten kadro kalitesiz. genç,tekniği iyi,düşük ücretle gelsin sinan'a yedek olur. yoksa alacağımız adam sinan'ı kessin mi istiyor millet?

Bu yunan Taghidis midir nedir nasıl bir adamdır Zürriyet'e göre onunla anlaşmışız

Hangi takımda oynuyosun
Bilirsiniz kolumu kesseniz sarı kırmızı akar..bundan sonra Galatasaray için çalışacağım..aldığım transfer ücretine gelirsek bugün baktığımızda bir mercedes parası bile değil..bize ne kaldı..idareci abilerimden anlayış bekliyorum.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilirsiniz kolumu kesseniz sarı kırmızı akar..bundan sonra Galatasaray için çalışacağım..aldığım transfer ücretine gelirsek bugün baktığımızda bir mercedes parası bile değil..bize ne kaldı..idareci abilerimden anlayış bekliyorum.

Gs de oynasan evini bile gs tutar kral gibi yaşarsın

Şu repliği yazdım Galatasaray resmi instagram hesabı bunun videosunu paylaştı 2 dk sonra buradan takip mi ediliyoruz :-) tesadüf mü bu şimdi :-)

Son düzenleme:
SON DAKİKA - Çin'in Jiangsu Suning kulübü Sneijder için Galatasaray'a 27 milyon Euro teklif sunmaya hazırlanıyor. (CCTV News)

Amerika olsa gider ama çine gitmez bence de..ama 27 milyonu reddetmek olmaz

Sino geçen sezon formsuzdu yeaaa idmana da geç geldi yaa bence devri bitti artıkcılar cıksın.

Şaka bi yana Sneijder bile olsa 27M düşünmek aptallıktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt