- 26 Kasım 2012
- 185.624
- 258.365
- 5.998
Euro 2016 sonrası lige, ligdeki futbola adapte olmak çok zor olacak
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
futbolcu musunuz acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Euro 2016 sonrası lige, ligdeki futbola adapte olmak çok zor olacak
Asdjddjjdjjd mesajımı iki kere dikkatli okudum galiba futbolcuyumfutbolcu musunuz acaba
Emrah Başsan çöp değil bence. Rotasyon için geliyor zaten. Bu transfer neden bu kadar tepki aldı, anlamadım.
24 yaşında daha. Bonservissiz de geliyor.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Asdjddjjdjjd mesajımı iki kere dikkatli okudum galiba futbolcuyum
Emrah Başsan çöp değil bence. Rotasyon için geliyor zaten. Bu transfer neden bu kadar tepki aldı, anlamadım.
24 yaşında daha. Bonservissiz de geliyor.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Bilirsiniz kolumu kesseniz sarı kırmızı akar..bundan sonra Galatasaray için çalışacağım..aldığım transfer ücretine gelirsek bugün baktığımızda bir mercedes parası bile değil..bize ne kaldı..idareci abilerimden anlayış bekliyorum.Hangi takımda oynuyosun
Bilirsiniz kolumu kesseniz sarı kırmızı akar..bundan sonra Galatasaray için çalışacağım..aldığım transfer ücretine gelirsek bugün baktığımızda bir mercedes parası bile değil..bize ne kaldı..idareci abilerimden anlayış bekliyorum.
Şu repliği yazdım Galatasaray resmi instagram hesabı bunun videosunu paylaştı 2 dk sonra buradan takip mi ediliyoruz :-) tesadüf mü bu şimdi :-)Bilirsiniz kolumu kesseniz sarı kırmızı akar..bundan sonra Galatasaray için çalışacağım..aldığım transfer ücretine gelirsek bugün baktığımızda bir mercedes parası bile değil..bize ne kaldı..idareci abilerimden anlayış bekliyorum.
SON DAKİKA - Çin'in Jiangsu Suning kulübü Sneijder için Galatasaray'a 27 milyon Euro teklif sunmaya hazırlanıyor. (CCTV News)