- 26 Kasım 2012
- 185.624
- 258.366
- 5.998
Genoa VS Roma 2-3 (Full match) SERIE A 215/216 - YouTube
77 nr
skip ede ede izliom
az sonra verdict verecegim
77 nr
skip ede ede izliom
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Can sıkıntısı hocam o değilde nargilede hangi karışım tavsiye ediyosun bu aralar
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
7 8 senedir içiyorum ben de azalttım..azalarak bitiyo bende de :-) burdan yeni başlayacak gençleri uyaralım kamu spotu :-DBen sigara nargile alkol bıraktım günlük bir bardak kırmızı şarap atarım tek yemekle. Deniz kıyısında ev tuttum birde namaza başlasam ereceğim.
Çok içme nargile ben daha çekiyorum.
Yoksa Menthe Sucré iyidir![]()
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Genoa VS Roma 2-3 (Full match) SERIE A 215/216 - YouTube
77 nr
skip ede ede izliom
7 8 senedir içiyorum ben de azalttım..azalarak bitiyo bende de :-) burdan yeni başlayacak gençleri uyaralım kamu spotu :-D
Ben dışarda tek mekanda içiyorum her yerde içmem evde de yapıyorum yapıyodum daha doğrusu..kötü şeyler bunlar sonuç olarak :-)Ben 9 sene içtim bir gecede 6-7 kafa içtiğimi bilirim bundan 4-5 sene önce. Sonra işin içine girince bar açıp ne bok bişey olduğunu anladım.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Çok yavaş adam yaGenoa VS Roma 2-3 (Full match) SERIE A 215/216 - YouTube
77 nr
skip ede ede izliom
Canim cekti simdi bi ara arkadaslarla gidecektik unuttum simdi yine aklima getirdiniz ohh cigerler bayram etsin7 8 senedir içiyorum ben de azalttım..azalarak bitiyo bende de :-) burdan yeni başlayacak gençleri uyaralım kamu spotu :-D
isimize yaramaz
bi kere defansif olarak rezil, ya da bu mac hic kasmamis
defansi cemaliden de kotu bu maca bakarsak (ilk 40 dkya)
geriye donerken cok agir, kontraya cikarken de. toplari eziyor biraz baski yiyince
boyuna gore teknigi iyi, ama top kontrolu ve pastan fazlasinda hantalligi yuzunden siciyor
rakip roma oldugundan da kotu gozukmus ama verdict boyle
ne dmc olmak icin defansif ozellikleri var, ne de amc olmak icin yetenegi
tam cemali gibi ortada jack of all trades ama onda da vasat ve etkisiz kalan bir joat
verdict: pas
Yunan topçu, Delaney denince aklıma Canaydın'ın yıldız topçu alacaz deyip Heinz'i Saidou'yu alması geldi.
Saidouya çok saygı duyuyodum ben ya özellikle stadta izlediğim maçlarda tek onu izlerdim garibim her yere koştururdu maç başı 10 km nin altına düşmezdi..hani parasını hakeden nadir adamlardandı bence yetenekleri sınırlı olmasına rağmen.Yunan topçu, Delaney denince aklıma Canaydın'ın yıldız topçu alacaz deyip Heinz'i Saidou'yu alması geldi.