Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Can sıkıntısı hocam o değilde nargilede hangi karışım tavsiye ediyosun bu aralar

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben sigara nargile alkol bıraktım günlük bir bardak kırmızı şarap atarım tek yemekle. Deniz kıyısında ev tuttum birde namaza başlasam ereceğim.

Çok içme nargile ben daha çekiyorum cigerlerden

Yoksa Menthe Sucré iyidir :D

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Ben sigara nargile alkol bıraktım günlük bir bardak kırmızı şarap atarım tek yemekle. Deniz kıyısında ev tuttum birde namaza başlasam ereceğim.

Çok içme nargile ben daha çekiyorum.

Yoksa Menthe Sucré iyidir :D

7 8 senedir içiyorum ben de azalttım..azalarak bitiyo bende de :-) burdan yeni başlayacak gençleri uyaralım kamu spotu :-D

Bu sene yasadık ve gördük; Fransa 2. Liginde Carole gibi kesfedilmemiş madenler var. Ucuz + kalite. Neden bunu degerlendirmiyoruz, neden gidip S.Aziz ve Emrah gibi adamlara milyon eurolar veriyoruz, anlamak mumkun degil. Lanet olsun..

Bu yunan futbolcu için tek haber kaynağı var ikinci bir kaynak yok galiba

7 8 senedir içiyorum ben de azalttım..azalarak bitiyo bende de :-) burdan yeni başlayacak gençleri uyaralım kamu spotu :-D

Ben 9 sene içtim bir gecede 6-7 kafa içtiğimi bilirim bundan 4-5 sene önce. Sonra işin içine girince bar açıp ne bok bişey olduğunu anladım.

eb4e2c279f6ae389e76263755a6fba43.jpg

Gobegi yok bence ret edilmeli

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Ben 9 sene içtim bir gecede 6-7 kafa içtiğimi bilirim bundan 4-5 sene önce. Sonra işin içine girince bar açıp ne bok bişey olduğunu anladım.

Ben dışarda tek mekanda içiyorum her yerde içmem evde de yapıyorum yapıyodum daha doğrusu..kötü şeyler bunlar sonuç olarak :-)

serdar aziz emrah bassan panagiotis tachstidis heyt bee transferlere gel. hicbiri ise yaramaz benden söylemesi! bu takima yine transfer yapmayacaklar bu belli oldu!

Douglas - Spielerprofil | Transfermarkt

besiktasin gecen sene istedigi adam dnipro battigi icin serbest kalmis. serdar azize 4.5 milyonu gömmeden bunu akil edebilseydi bizim süperzekalar bedavaya mis gibi stoperimiz olacakti.

su adami kim alirsa zekasindan ötürü alkislarim.

isimize yaramaz
bi kere defansif olarak rezil, ya da bu mac hic kasmamis
defansi cemaliden de kotu bu maca bakarsak (ilk 40 dkya)
geriye donerken cok agir, kontraya cikarken de. toplari eziyor biraz baski yiyince
boyuna gore teknigi iyi, ama top kontrolu ve pastan fazlasinda hantalligi yuzunden siciyor
rakip roma oldugundan da kotu gozukmus ama verdict boyle
ne dmc olmak icin defansif ozellikleri var, ne de amc olmak icin yetenegi
tam cemali gibi ortada jack of all trades ama onda da vasat ve etkisiz kalan bir joat
verdict: pas

Canim cekti simdi bi ara arkadaslarla gidecektik unuttum simdi yine aklima getirdiniz ohh cigerler bayram etsin :)

Yunan topçu, Delaney denince aklıma Canaydın'ın yıldız topçu alacaz deyip Heinz'i Saidou'yu alması geldi.

PANA fena gözükmüyor. Az mir meblağ karşılığında olabilir.

Panagiotis Tachtsidis vs Bologna - YouTube

Oyuncu hakında inglisce Analiz/Bilgi:
1,91 boy DMC
102 Serie A maç tecrübesi

As a Midfielder:

Defensively, panagiotis tachtsidis is one of the most proficient tacklers in the midfield. Combined with his higher-than-average aggression, his superior tackling will allow him to dominate defensively. He'll frequently read passing lanes and pick-off passes, allowing him to catalyze potentially lethal counterattacks.

Physically, he takes longer than most players to hit top speed, which only compounds his comparatively slow pace. While operating at or near his maximum pace, he'll feel a bit unresponsive and sluggish given his lower-than-normal agility.His world-class passing and vision will allow him to facilitate possession and deliver deadly through-balls to teammates.He has one of the highest ball-control ratings in the game, meaning he'll quickly settle nearly every pass played within his reach. Once the ball's controlled, however, he should look to pass since his dribbling is less than stellar.

In and around the penalty box he's an aerial menace . He's not a particularly finisher/poacher. But he has a comparably high long-shot ability. Tachtsidis has a good chance of scoring from time to time due to his impressive shot power.

Son düzenleme:
isimize yaramaz
bi kere defansif olarak rezil, ya da bu mac hic kasmamis
defansi cemaliden de kotu bu maca bakarsak (ilk 40 dkya)
geriye donerken cok agir, kontraya cikarken de. toplari eziyor biraz baski yiyince
boyuna gore teknigi iyi, ama top kontrolu ve pastan fazlasinda hantalligi yuzunden siciyor
rakip roma oldugundan da kotu gozukmus ama verdict boyle
ne dmc olmak icin defansif ozellikleri var, ne de amc olmak icin yetenegi
tam cemali gibi ortada jack of all trades ama onda da vasat ve etkisiz kalan bir joat
verdict: pas

özet geçeyim : Tam bir dursun özbek transferi

Yunan topçu, Delaney denince aklıma Canaydın'ın yıldız topçu alacaz deyip Heinz'i Saidou'yu alması geldi.
Saidouya çok saygı duyuyodum ben ya özellikle stadta izlediğim maçlarda tek onu izlerdim garibim her yere koştururdu maç başı 10 km nin altına düşmezdi..hani parasını hakeden nadir adamlardandı bence yetenekleri sınırlı olmasına rağmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt