Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tellesi verirken josueyi alsak iyiydi. Hem Sneijderi yedekler hem de kanatta oynayabilirdi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu sartlarda oda iyidir, sonuc olarak kar etmis oluruz... zaten avrupadaki takimlar turkiye liginde oynayan oyunculara oyle kolay kolay 8-9m vermezler...

o zaman satmaya da gerek yok, degeri bu sezon fazla düsmes, Porto da biliyor verim alacaklarini, 2-3 milyon fazla versinler iste

Sürekli GSC'nin TT çalışmaları oluyor. İstifa dedik anlamadılar bir kere de DURSUN OZBEK TRANSFER YAPMASIN adı altına bir TT çalışması yapılmalı.

Çin'in Jiangsu Suning kulübü Sneijder için Galatasaray'a 27.000.000 € teklif sunmaya hazırlanıyor. (CCTV News)
Gerçeklik payı var mıdır acaba ??
7.5 varken bu kadar da mal değildirler galiba
Doğruysa gitmeli çok iyi para

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Johansen haberini heyecanla actim fanatik haberi oldugunu görünce hayal kirikligina ugradim

Kufur ettim kardes hakkini helal et

Arda'ya fotomac ve fanatik haberleriyle gelmeyin gece gece moreli bozuluyor :D

Tacchittisshtsiiissdiss reis gelecek dertler bitecek.

Bu kim lan.

5000kombine satamamışlar daha,taraftar en güzel cevabı veriyor,genel kurul gidip tezahürat yapsın,biz bu yönetime katlanamayacağız

Yalandir ne oldu 7.5 m serbest kalir maddesi? Dogru ise düsünmeden yolanmali ...wes i severim ama o rakama bize tek yolamak kalir
Wesley in Çin e gitmesi için bu paralar şart ama kendisine tabi, bilmiyorum ama belki o şart Çin ve Katar için geçerli değildir

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hem amk hem fanatikte kombine boykotu haberi var tt çalışması yapılacaksa boykotu kaşımalıyız ama wes giderse şeklimde değilde Özbek gitmezse diye

Cma_TVVWAAAouww.jpg

bu ceza konusuna 1% bile olasilik vermiyorum , bazi yerlerde 2.3 milyon euro filan yazilmaya baslandi , komik komik iddialar ortaya atiliyor , kimse ne sneijdere ne baskasina boyle bir ceza verebilir , safsata haberler bunlar

ama yonetim de sneijder de su an klube bu gerginlik ile zarar veriyorlar, tez zamanda ikisi de bunyeden atilsa hayirli olacak

bu ceza konusuna 1% bile olasilik vermiyorum , bazi yerlerde 2.3 milyon euro filan yazilmaya baslandi , komik komik iddialar ortaya atiliyor , kimse ne sneijdere ne baskasina boyle bir ceza verebilir , safsata haberler bunlar

ama yonetim de sneijder de su an klube bu gerginlik ile zarar veriyorlar, tez zamanda ikisi de bunyeden atilsa hayirli olacak
Yonetimin yol olmasi gaassaray adina daha uygun olacagi asikardir.

cingıl bels

Bir Galatasaray klasigi daha,Ali Tanrıyar 103. yaşını kutlamış?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Varmı tıkırti bu Yunan libero nasıldır

Son düzenleme:
AS | G.Saray'ın, €1,5M fazla deyip vazgeçtiği Kranevitter Sevilla ile anlaştı..(kiralama ücreti)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt