Emrah Çelikk
Sarı Üye
- 8 Temmuz 2010
- 737
- 0
- 1.126
Tellesi verirken josueyi alsak iyiydi. Hem Sneijderi yedekler hem de kanatta oynayabilirdi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sartlarda oda iyidir, sonuc olarak kar etmis oluruz... zaten avrupadaki takimlar turkiye liginde oynayan oyunculara oyle kolay kolay 8-9m vermezler...
7.5 varken bu kadar da mal değildirler galibaÇin'in Jiangsu Suning kulübü Sneijder için Galatasaray'a 27.000.000 € teklif sunmaya hazırlanıyor. (CCTV News)
Gerçeklik payı var mıdır acaba ??
6.5 milyon + 10% cok az Telles icin
6.5 milyon + 10% cok az Telles icin
Wesley in Çin e gitmesi için bu paralar şart ama kendisine tabi, bilmiyorum ama belki o şart Çin ve Katar için geçerli değildirYalandir ne oldu 7.5 m serbest kalir maddesi? Dogru ise düsünmeden yolanmali ...wes i severim ama o rakama bize tek yolamak kalir
Yonetimin yol olmasi gaassaray adina daha uygun olacagi asikardir.bu ceza konusuna 1% bile olasilik vermiyorum , bazi yerlerde 2.3 milyon euro filan yazilmaya baslandi , komik komik iddialar ortaya atiliyor , kimse ne sneijdere ne baskasina boyle bir ceza verebilir , safsata haberler bunlar
ama yonetim de sneijder de su an klube bu gerginlik ile zarar veriyorlar, tez zamanda ikisi de bunyeden atilsa hayirli olacak