Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NTV'ye göre 6.5 artı josue ve satış payı üzerine pazarlık sürüyormuş. Bence iyi bir anlaşma olur eğer böyle olursa .

Sent from my iPhone using Tapatalk

SICAK HABER: Brezilyalı kaleci Fabiano Ribeiro, Fenerbahçe ile sözleşme yenilemek için İstanbul'a geldi

Bizim icin gelmis olmasin telles transfer takasi arti para filan

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Bizim takımda işler hep niye tersine yürüyor.

Telles Bruma gibi isimler satılacaksa oraya alınacak isimler mutlaka nispeten genç ve performanslı olmalı.

Donk Selçuk Podolski ve Sneijder gibi ağır ve performansı kuşkulu isimler var elimizde. Performans derken istatistik kağıdı değil saha içi.

Bruma satılip 30 yaşında ki Dzuszdak alınmamalı. Tempoyu kim yapacak takımda. Geçen sene en büyük sıkıntı bu değil miydi zaten. Sahada olabildiğince durağan bir takım.

Hocam biraz menajer oyunları dönüyor . Menajerler kendi cepleri de dolsun diye genç oyuncuların aklını çeliyor biz bu sene Avrupaya gidemediğimiz için.

Telles %60 kendi istiyorsa %40 menajeri gitmesini istiyordur.

Bizim yönetim de çöpleri gönderemediği için böyle gençlerden veya Sino gibi isimlerden para kazanınca başarı sayıyor haliyle.

SICAK HABER: Brezilyalı kaleci Fabiano Ribeiro, Fenerbahçe ile sözleşme yenilemek için İstanbul'a geldi

Bizim icin gelmis olmasin telles transfer takasi arti para filan

bence de bizim için gelmiş olmasın olmamalı :D

Josue yerine Hernani olsa keşke.

Onu vermezler bence , basında adı çıktı ama öyle bonservisle vereceklerini sanmam. Josue'yi istemiyorlar zaten o kesin. Zaten josue bizde iyi bir hamle oyuncusu olabilir . Pasları felan beğeniyorum ama biraz gamsız işte .

Son düzenleme:
diarra_reuters_m.jpg

has ön libero > Song ve alabileceğimiz diğer tüm önliberolar.
Bu mubarek gelsin tam aradigimiz oyuncu hem defans yapar hem oyun acar hemde atak yapar

Onu vermezler bence , basında adı çıktı ama öyle bonservisle vereceklerini sanmam. Josue'yi istemiyorlar zaten o kesin. Zaten bizde iyi bir hamle oyuncusu olabilir . Pasları felan beğeniyorum ama biraz gamsız işte .

Josue de iş yapar biz de onda sıkıntı yok. Hernani tarzında oyuncuya daha çok ihtiyacımız var.

Neden Tellese karsi oyuncu takasinda az oyuncuya razi oluyoruz diye soruluyor , cok basit , bize oyuncu degil para gerekiyor , hem tellesten bonservis hem de kendisine para vermeyecek olma nimetini neden yerine oyuncu alarak azaltalim

bu yuzden josue dahil kimse alinmadan sadece bonservis ile satilsin gitsin .. bizim tempo ,basari , oyuncu gibi seylere degil , sadece paraya ihtiyacimiz var , bu donem boyle , 5 sene sonra onceliklerimiz baska olabilir , ama bugun para

cunku bu parayi elde edemezsek sittin sene avrupaya tekrar donemeyecegiz

Dursun takımın yaş ortalamasını yükseltiyor :) adam dünyaya resmen nefes almaya gelmiş sadece valahi kafayı sıyıracağız

Neden Tellese karsi oyuncu takasinda az oyuncuya razi oluyoruz diye soruluyor , cok basit , bize oyuncu degil para gerekiyor , hem tellesten bonservis hem de kendisine para vermeyecek olma nimetini neden yerine oyuncu alarak azaltalim

bu yuzden josue dahil kimse alinmadan sadece bonservis ile satilsin gitsin .. bizim tempo ,basari , oyuncu gibi seylere degil , sadece paraya ihtiyacimiz var , bu donem boyle , 5 sene sonra onceliklerimiz baska olabilir , ama bugun para

cunku bu parayi elde edemezsek sittin sene avrupaya tekrar donemeyecegiz

Kimse parayı kısıp oyuncu versin demiyor ki zaten, basında 6.5 artı 2 oyuncu diye çıktı . Şimdi de zAten 6.5 veriyor , sonraki satıştan pay zaten sıcak para değil yani insanlar haberlere göre 2 oyuncu diyor ben de dahil .

Riekerink reis Bruma yi kesinlikle göndermek istemiyormus.

Tamam anladim ,tam da onu diyorum , sadece 6,5 milyon euro mu , yoksa 6,5 milyon euro ve 2 oyuncu mu ? Herkes 2 oyuncu bedava gelecek dusuncesi ile yaklasiyor ama bu 2 oyuncunun alacagi para ?

Bu yuzden giden gitsin ama kimse gelmesin diyorum , emrah bassan geliyormus o oynar , kalan sozlesmesi devam edenler oynar , bir sekilde oynayacak adam bulunur

artik performans ,basari, heyecan ,transfer gibi kavramlardan uzaklasip ekonomi uzerine odaklanmamiz gerekiyor

[quote name="Hakan Delikanlı" post=8548326] Puhahahahahahahah[/QUOTE]

Noldu Lan Hakan? @Hakan Delikanlı

Belçika Overrated Balon dedim zaman, kız gibi gülüyordun bana. Çakma Delikanlı noldu... Ben "bilirim", "ben futbol profesörüm" havalarında takılırsan Galler öyle havanı alip, eline verip, sabunu Galler soyunma odasında kaldırtır sana.
Bir de Belçika "Dünya Devi" Macaristan yendi diye bana trip atıyordun. Şaka Gibi.

----------
H.D.: "Belcika simarik balon topcular ile dolu ama" :red: Arif Ulu
---------
Sen dua et büyük takımlar çıkmadı Belçika ya. Bir tek İtalya çıktı onlar da koydular.

Ne koymuştur Hakana, benim Haklı çıkmam.
Az ağla Hakan, senin Asolist havalarda takılan, OVERRATED Belçikan kaybetti için.
Ben daima haklıyım tiplerden vazgeç artık.

Son düzenleme:
:asd:

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt