Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuşulan Oyuncu: Kevin Prince Boateng olabilir.

Yok yalan degil iyi bombaliyorsun , cezali olana laf etmek daha keyiflidir , okur ama cevap veremez . Elinde firsat varken kacirmayacaksin , elestirilere de takilma , "yapiyorum kimseyi ilgilendirmez" de gec

( donk +pogba) / 2 = aradığımız dos

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr
Galatasaray kadrosunda önümüzdeki sezon yer alacak, sözleşmesi geçen seneden devam eden futbolcuların hepsine yönetim ceza kesti
Cezalar oyuncuların sözleşmelerinde yazan adreslerine tebliğ edildi. Gerekçe olarak başta gördükleri gereksiz sarı kartlar gösterildi
Daha rakamı doğrulatamadım (onun için yazmıyorum) ama Sneijder ve Selçuk için astronomik cezalardan bahsediliyor

Gözde'nin bahsettiği oyuncu Neustadter olmalı

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr
Galatasaray kadrosunda önümüzdeki sezon yer alacak, sözleşmesi geçen seneden devam eden futbolcuların hepsine yönetim ceza kesti
Cezalar oyuncuların sözleşmelerinde yazan adreslerine tebliğ edildi. Gerekçe olarak başta gördükleri gereksiz sarı kartlar gösterildi
Daha rakamı doğrulatamadım (onun için yazmıyorum) ama Sneijder ve Selçuk için astronomik cezalardan bahsediliyor
Sneijder: 11 sarı kart.

O olsaydı ismi söylerdi sanırım, bilmeyen yok.
Fener daha net bir şekilde ilgileniyor neust ile.Ters kose olma ihtimali yuzunden soylemeyip hava atıyor bence birsey bildiği yok bu kadının.Isterse devreye girermiste falan filan ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Göbek gitmiş.

Reis kilo vermiş.<br />
<br />
CmT2GSiWEAA-jNb.jpg

lan dursun sneijder'den selçuk'dan vs. saçma sapan nedenlerle 50-100 bin euro keseceğine serdar çöpüne 2 m. vermeseydin daha iyi olmaz mıydı

Melo yazmak yasaktir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Melo etkisi yapcak tek adam melodur :-)

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt