Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geleneksel GScimbom forum ağlamaları başladığna göre van der viel de fenerin ağzına edecek nani ve persie gibi,hayırlı olsun

Serdar Aziz'e verdiğin bonservisi+maaşı Wiel'e niye verelim ki demi,Serdar Hollanda'nın ve Psg'nin stoperiydi çünkü.Delircem ya

Hollanda su anda nerede ? Gallerin yari final oynadigi , k irlanda gibi takimlarin bulundugu yere daha katilamayan , katilmayi birak birinci ikinciligi gectim ucuncu bile olamayip kazakistan ve letonyayi anca altina alabilen bir yerde

turnuvanin en kotu takimi denen turkiyeden son dk da kendi sahasinda 1 puan alabilip , turkiyede ise 3-0 yenilme basarisi gosteren bir ulke ..

Destekleyici unsur olarak , as kadrosundaki sneijder ,persie ,kuyt ve simdi bu wiel gibi adamlarin avrupada oynayamayip turkiye gibi ulkelerde is bulabildigi bir durumda ,onlarin yerine gelebileceklerin ise donk ayarinda oldugu bir ulkeden bahsediyoruz

Hollanda donem donem futbolda soz sahibi olmus olabilir , ama su an dibin dibindeler . Bu yuzden "aaa wiel..." demeye gerek yok

Serdara verilen bonservisin manasizligi ise ap ayri bir konu ..

Hollanda su anda nerede ? Gallerin yari final oynadigi , k irlanda gibi takimlarin bulundugu yere daha katilamayan , katilmayi birak birinci ikinciligi gectim ucuncu bile olamayip kazakistan ve letonyayi anca altina alabilen bir yerde

turnuvanin en kotu takimi denen turkiyeden son dk da kendi sahasinda 1 puan alabilip , turkiyede ise 3-0 yenilme basarisi gosteren bir ulke ..

Destekleyici unsur olarak , as kadrosundaki sneijder ,persie ,kuyt ve simdi bu wiel gibi adamlarin avrupada oynayamayip turkiye gibi ulkelerde is bulabildigi bir durumda ,onlarin yerine gelebileceklerin ise donk ayarinda oldugu bir ulkeden bahsediyoruz

Hollanda donem donem futbolda soz sahibi olmus olabilir , ama su an dibin dibindeler . Bu yuzden "aaa wiel..." demeye gerek yok

Doğru be sinan aaa serdar aziz'i aldık dememiz lazım.

Transfere en cok ihtiyaci olan biziz ama transfer yapmayi aklinin ucundan dahi gecirmiyo beceriksizler

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim gorusum net , imkan olan herkesi yollar yerine kimseyi almam diyorum hep , hele bu kadar paragoz bir adamken klup adina , kalkip 4,5 milyon bonservisi savunmam hic bir oyuncu icin

fakat ismi wiel olunca waaoow cekecek de degilim , geldigi ulkenin futboldaki durumu meydanda

sa
CmWXsswXYAAVrUO.jpg

Kimi aldik ???

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serdar'a vereceğimiz paraya 30 m daha ekleyip Zlatan'ı alsaydık keşke.

İsveç ve PSG'nin stoperiydi çünkü.

Sinan Bilgin yönetim sana aylık kaç lira veriyor kardeş?

Şöyle 20k-30k lira arası bişey veriyorlarsa bende sizin grubunuza dahil olmak istiyorum.

Terimcilerin verdiği asgari ücreti yeterli bulmuyorum

Serdar Aziz Brezilyalı mı ? Bizim halimiz de ortada.
Saydığın adamlar zaten fersah fersah kariyer yaptıkları için para kazanmaya buraya geliyorlar.Yoksa Avrupa'da da oynayabilirler.Galler yarı finaldeyse İspanya,İngiltere de elendi,ne yani.Hollanda şu an kötü olabilir ama bir ekol.Aldığın adam bir ekolden geliyor.Psg'den geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt