Suphi Çelik
10 Numara!
- 4 Haziran 2009
- 11.775
- 717
- 1.738
aynı şey değil bro. adamlar sol üste mençıstır yazıp virgülü çakmışlar. bu hıyarlar ise aha bu pankartı biz hazırladığğ bağğ demek için yapan grubun adanı reklam etmişler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynı şey değil bro. adamlar sol üste mençıstır yazıp virgülü çakmışlar. bu hıyarlar ise aha bu pankartı biz hazırladığğ bağğ demek için yapan grubun adanı reklam etmişler.
Galatasaray´a olan sevgim sonsuz, ama yasim ilerledikce Galatasaray camiasindaki insanlardan nefret etmeye basladim.
O üyelerden, liseli fasistlerden, iyi giden her dönemi sabote eden hainlerden, basarili baskanlari küstürüp yollayan bunaklardan nefret ettim.
Basarili Baskanlara her toplantida sert elestiri getirenler, böyle capsiz Baskanlara destek oluyor, tek elestiri getirmiyor.
Daha Podolski´nin ismini telaffuz edemeyen hainler, Riva´nin peskes cekilmesine susuyor.
O yüzden bu camiadan ümidimi kestim. Kisa süreli basarilarimiz olabilir herzaman, ancak uzun vadeli Avrupa capinda dev bir kulüp hicbirzaman olamayacagiz bu hainler yüzünden.
Bu ülkede hiçbir zaman sistem takımı olamaz.Aslına bakarsan Dünya'da 3-5 takım dışında düzenli başarıları olan bir takım olması çok zor.Ancak bir gün ŞL'yi falan alacağız inanıyorum buna.
Aynı şey değil
Galatasaray bu lise diktasindan kurtulmadigi sürece asla büyüyemez. Cünkü bu fasistler Galatasaray´in büyümesinden korkuyor.
Galatasaray´i kendi oyuncaklari gibi görüyorlar. Hayatlarina lüks getiren bir arac olarak görüyorlar.
Bunlarin Galatasaray sevgisi koca bir yalan. Galatasaray adasi, cay ve tost artik beles degil de, kulübe ugramaz bu hainler.
Denizli ilk macinda benfica ya da atl madrid macina ozel isleri sebebiyle gidemeyecegini soylediginde boyle sicak karsilanmamisti
(forumun yazisiz kurali devrede : gsc catisi altinda sneijder elestirilemez)
Göndermeye çalışıyorlar, belli. Haberlere yalanlama gelmedi. Resmi sitedeki antrenman raporunda Sneijder'ın neden gelmediği yazmıyor. Ortada bi bilgi yok, herkesin aklını bulandırıp Sneijder'i dehleme peşindeler.bu yönetim neyin pesinde, hoca da biliyormus zaten
sampiyonlar ligi maciyla sezonun ilk antrenmlari senin icin ayni önemi mi tasiyor simdi? :red:
Senin benim icin seviyesi ayni olmaz , ama kural kuraldir , nasil imza atmis td nin takimin macina cikmasi onun acisindan gerekli bir durumsa , oyuncunun da hazirlik kampina zamaninda katilmasi onun uzerine vecibedir
Zaten sorunun 1 gun gec katilmasi degil , menejerinin 25 temmuzda geliriz biz demesi oldugunu dusunuyorum , yani turnuva oynayan diger yabancilarin turnuva surelerelerini ve sonraki dinlenme surelerini kendine de hak gorur sekilde aciklamalari ..
pato alınmalı