Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'a transferde HİZ lazim. Orta sahada selçukun yanına altyapıdan adam çıkarıp oynatcaz bu gidişle.

Transferden önce Donk Tarık Umut Olcan gitse Yıldız transfer etmiş etkisi olacak

Bence Rodalleganın 1.7 serbest kalma maddesi yalan haberdi,rezil olmamak için söylemiyorlar.Eren Derdiyok Rodalleganın önüne geçmiş olabilir ayrıca

Sonraki satıştan Kar payına dönüşmüş o bence kötü olur bizim için tellesi 2-3 kere kiralar biyerlere porto sonrada brezilyaya gider asla üst düzey oyuncu olamaz
Ya da para ederse Monacoya iki futbolcu gönderdiği zamanki gibi bir .çöp yollar yüksek paraya,tellesi de 1 eur bonservis ile gönderir çakaldır porto da tursun nereden bilecek cahili cühela

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tellesten gelen para ile Hendrick+Delaney'i 5e bitiririz 1.5 kalır Joseden gelen 1.5 ekle Eren'i 3+Umut+olcan ile al..sonra Dzemaili,Chedjou gibi isimlerden gelecek para ile 2-3 transfer daha yap.

CmV6fJtWIAAV7bL.jpg

Bütün yaz bu transfer haberleriyle umutlanırız artık giden adamlarla beraber bu takıma en az 6-7 transfer şart

Çöpleri ver, dzemaili bruma satma sezona 0 transferle gir razıyım varsın alternatifler altyapıdan olsun ama Tarık umut olcan Selçuk ve semihi ver Sabri ile Hamit ile de anlaşma

En dogrusu bu capsizlarin transfere bulasmamasi. 6.-7. olalim ama bu capsizlarin rezil transferleriyle daha da beter duruma gelmeyelim.

Birakin artik bu rezil yönetimi, ben camiadan ümidimi kestim. Bitmis Galatasaray camiasi.

Transferden önce Donk Tarık Umut Olcan gitse Yıldız transfer etmiş etkisi olacak

bu 4 lu gitse ,sabri ve semih eklense , bir de o kiraliktaki salih vs kim varsa onlar donmeyip ,telles bruma (ve bence sneijder gitse) , ama yerlerine de kimse alinmamasi karsiliginda ben yonetimci olurum acikcasi

mumkunse bunlara selcuk yasin filan da eklenebilir ... ama KIMSEYI ALMAMAK kaydiyla

Klose henüz hiçbir takımla anlaşmamış

net güzel haber

bu koca kulak rodallegayı bile alamaz ismi geçen bütün oyuncular aynen terim gibi sallama bence

bizim takıma 2 tane net forvet lazımkn biz rodellagaya bile yok olmaz diyoruz

sinanla umut oynar . bence umut da gitmeli ,cogu mac tek forvet oynuyoruz , cift gerekirse illa ki alt yapida cikis gosteren birileri cikar ,riekering de taniyordur zaten beraber calistilar

boyle boyle yeni transfersiz ekonomi yapabiliriz

Neden ümidini kestin renktaş?

Galatasaray´a olan sevgim sonsuz, ama yasim ilerledikce Galatasaray camiasindaki insanlardan nefret etmeye basladim.

O üyelerden, liseli fasistlerden, iyi giden her dönemi sabote eden hainlerden, basarili baskanlari küstürüp yollayan bunaklardan nefret ettim.

Basarili Baskanlara her toplantida sert elestiri getirenler, böyle capsiz Baskanlara destek oluyor, tek elestiri getirmiyor.

Daha Podolski´nin ismini telaffuz edemeyen hainler, Riva´nin peskes cekilmesine susuyor.

O yüzden bu camiadan ümidimi kestim. Kisa süreli basarilarimiz olabilir herzaman, ancak uzun vadeli Avrupa capinda dev bir kulüp hicbirzaman olamayacagiz bu hainler yüzünden.

Yukarda Manchester virgül welcome to yazıyor anlam farkı var

SM-G935F cihazımdan gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt