Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tahminine göre forvete rodellega alınır bi tanede isimsiz bi orta sahayla kapatırız transferi telles gider bruma kalır

Sadece Euro 2016 ye göre yorum yapilmamali.

Ama 5-6 milyon fazla gibi.
Tabi ama bir futbolcunun top kontrolü bile yorum yapmak için yeterli bence..emre mor uç bir örnek olabilir belki ama daha az dakika aldı ve gördük..ilk dokunuşlar çok önemli bir futbolcu için..bir şekilde o ışık görülmesi lazımdı..ama yok maalesef bize biraz daha tecrübeli biri lazım

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tabi ama bir futbolcunun top kontrolü bile yorum yapmak için yeterli bence..emre mor uç bir örnek olabilir belki ama daha az dakika aldı ve gördük..ilk dokunuşlar çok önemli bir futbolcu için..bir şekilde o ışık görülmesi lazımdı..ama yok maalesef bize biraz daha tecrübeli biri lazım

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadas'a katiliyorum misal hirvatistan-portekiz macinda bi cocuk oyuna girdi hirvatlarda ismini suan hatirlayamadim aşşagi yukari 9-10 dakika sure aldi topla ilk bulasmasinda anlasildi ben topcuyum diyo

Euro 2016 ya bakarsak Nani-Grosicki-Stancu-Dudzsak-Dzemaili-Torje-Sivok gibi topçulari süper lig den tanınmamis olsa herkes isterdi şurda şimdi.

Herkes denayerin değeri 20 milyon Euro olur diyordu podolski pazar yapar Çin é satarız diyordu :)

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bu arada grosicki'yi cok begendim bu turnuvada, hele de portekiz macinda, portekiz'in sag beki'ni mal etti

ümütün tüm hesapları cezalı şuan ya yeni bi yol buldu geldi dolanıyor ya da o bile anladı artık yaptğı işin saçmalığını

yaw en azindan 7 milyon + 2 oyuncu verseler

zaten Porto yla anlasma yapmak hata

Portoya alexi çakmak çok zevkli olucak josue yide alır kasımpaşaya eren derdiyok karşılığı veririz mağlum onlarda scarioneyi kaybetti

Ortalikta dolasan yanlis bir bilgi var
Hemde COK YANLIS

Porto caktirmaz
cakar.

Rodellegayı dursun alıcakmış ama son gün riekering reddetmiş bize yetersiz demiş. Rieckering bunların daha iyisini alabileceğini sanıyor ama bunlar kimseyi alamayıp umuta kaldığında keşke kabul etseymişim diyecek

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt