Ercan Vatansever
Kırmızı Üye
- 31 Ağustos 2010
- 1.912
- 482
- 1.493
tahminine göre forvete rodellega alınır bi tanede isimsiz bi orta sahayla kapatırız transferi telles gider bruma kalır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabi ama bir futbolcunun top kontrolü bile yorum yapmak için yeterli bence..emre mor uç bir örnek olabilir belki ama daha az dakika aldı ve gördük..ilk dokunuşlar çok önemli bir futbolcu için..bir şekilde o ışık görülmesi lazımdı..ama yok maalesef bize biraz daha tecrübeli biri lazımSadece Euro 2016 ye göre yorum yapilmamali.
Ama 5-6 milyon fazla gibi.
Arkadas'a katiliyorum misal hirvatistan-portekiz macinda bi cocuk oyuna girdi hirvatlarda ismini suan hatirlayamadim aşşagi yukari 9-10 dakika sure aldi topla ilk bulasmasinda anlasildi ben topcuyum diyoTabi ama bir futbolcunun top kontrolü bile yorum yapmak için yeterli bence..emre mor uç bir örnek olabilir belki ama daha az dakika aldı ve gördük..ilk dokunuşlar çok önemli bir futbolcu için..bir şekilde o ışık görülmesi lazımdı..ama yok maalesef bize biraz daha tecrübeli biri lazım
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Torres iş yapar gelsin ama 3 milyon en az maaş isterAdebayor,Torres,kevin prince boateng gibi oyuncuların sözleşmesi 1 temmuz itibari ile son buldu.
Marko PjacaArkadas'a katiliyorum misal hirvatistan-portekiz macinda bi cocuk oyuna girdi hirvatlarda ismini suan hatirlayamadim aşşagi yukari 9-10 dakika sure aldi topla ilk bulasmasinda anlasildi ben topcuyum diyo
Marko Pjaca
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ümütün tüm hesapları cezalı şuan ya yeni bi yol buldu geldi dolanıyor ya da o bile anladı artık yaptğı işin saçmalığını
Sonraki satıştan Kar payına dönüşmüş o bence kötü olur bizim için tellesi 2-3 kere kiralar biyerlere porto sonrada brezilyaya gider asla üst düzey oyuncu olamaztelles bedava gitmis 6.5 deniyor?
hani +2 oyuncu???
Donk umut var yatelles bedava gitmis 6.5 deniyor?
hani +2 oyuncu???
telles bedava gitmis 6.5 deniyor?
hani +2 oyuncu???
Marko Pjaca
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi