Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
26146481-f7ef-49a2-bd6c-75daed955296_800.jpg

3375872.jpg
aynı şey değil bro. adamlar sol üste mençıstır yazıp virgülü çakmışlar. bu hıyarlar ise aha bu pankartı biz hazırladığğ bağğ demek için yapan grubun adanı reklam etmişler.

aynı şey değil bro. adamlar sol üste mençıstır yazıp virgülü çakmışlar. bu hıyarlar ise aha bu pankartı biz hazırladığğ bağğ demek için yapan grubun adanı reklam etmişler.

Yok biliyorum da sadece ilgimi çekti. :D Bunlar Utd yaptı diye bir daha aynı hatayi yapabilirler

Galatasaray´a olan sevgim sonsuz, ama yasim ilerledikce Galatasaray camiasindaki insanlardan nefret etmeye basladim.

O üyelerden, liseli fasistlerden, iyi giden her dönemi sabote eden hainlerden, basarili baskanlari küstürüp yollayan bunaklardan nefret ettim.

Basarili Baskanlara her toplantida sert elestiri getirenler, böyle capsiz Baskanlara destek oluyor, tek elestiri getirmiyor.

Daha Podolski´nin ismini telaffuz edemeyen hainler, Riva´nin peskes cekilmesine susuyor.

O yüzden bu camiadan ümidimi kestim. Kisa süreli basarilarimiz olabilir herzaman, ancak uzun vadeli Avrupa capinda dev bir kulüp hicbirzaman olamayacagiz bu hainler yüzünden.

Bu ülkede hiçbir zaman sistem takımı olamaz.Aslına bakarsan Dünya'da 3-5 takım dışında düzenli başarıları olan bir takım olması çok zor.Ancak bir gün ŞL'yi falan alacağız inanıyorum buna.

866e45cdc532dc49f1bc2381418c6601.png

bu ne yaw, rezil herifler neyi kabul etmiyormus

Bu ülkede hiçbir zaman sistem takımı olamaz.Aslına bakarsan Dünya'da 3-5 takım dışında düzenli başarıları olan bir takım olması çok zor.Ancak bir gün ŞL'yi falan alacağız inanıyorum buna.

Galatasaray bu lise diktasindan kurtulmadigi sürece asla büyüyemez. Cünkü bu fasistler Galatasaray´in büyümesinden korkuyor.

Galatasaray´i kendi oyuncaklari gibi görüyorlar. Hayatlarina lüks getiren bir arac olarak görüyorlar.

Bunlarin Galatasaray sevgisi koca bir yalan. Galatasaray adasi, cay ve tost artik beles degil de, kulübe ugramaz bu hainler.

Kimse ifade etmemiş fakat o 2 pankart aynı şey değil.

not: Everything is something happened seviyesinde İngilizce biliyorum.

Denizli ilk macinda benfica ya da atl madrid macina ozel isleri sebebiyle gidemeyecegini soylediginde boyle sicak karsilanmamisti

(forumun yazisiz kurali devrede : gsc catisi altinda sneijder elestirilemez)

Galatasaray bu lise diktasindan kurtulmadigi sürece asla büyüyemez. Cünkü bu fasistler Galatasaray´in büyümesinden korkuyor.

Galatasaray´i kendi oyuncaklari gibi görüyorlar. Hayatlarina lüks getiren bir arac olarak görüyorlar.

Bunlarin Galatasaray sevgisi koca bir yalan. Galatasaray adasi, cay ve tost artik beles degil de, kulübe ugramaz bu hainler.

Mehmet Han'la konuşmuştuk onu,Galatasaray Spor Kulübü'nü umursamayan,Galatasaray'ı sadece bir topluluk,bir lokal olarak görenler çok fazla var kulübün içinde.Bunlar kulübe ayak bağı oluyor,Galatasaray Lisesi,diğer Galatasaray toplulukları kapsamında bulunabilirler de,Galatasaray Spor Kulübü'nden acilen tasfiye edilmeleri gerekiyor.Spor Kulübü ile Lise tamamen ayrılamaz asla,ayrılmamalı da bana göre,ancak biraz daha halka açık olsa,liselilerin ayrıcalıkları daha az olsa daha iyi olur.

Evet teknik direktörün korkudan ŞL deplasmanına çıkamamasıyla, futbolcunun evladının 1 kere yaşayacağı bir durum için izin alması aynı şey.

Denizli ilk macinda benfica ya da atl madrid macina ozel isleri sebebiyle gidemeyecegini soylediginde boyle sicak karsilanmamisti

(forumun yazisiz kurali devrede : gsc catisi altinda sneijder elestirilemez)

sampiyonlar ligi maciyla sezonun ilk antrenmlari senin icin ayni önemi mi tasiyor simdi? :red:

bu yönetim neyin pesinde, hoca da biliyormus zaten

Sade uyeler elbette lokal , apolet olarak gormenin otesine gecemez , bu cok normal , her klupte boyledir , binlerce uye oturup proje mi hazirlayacak ? Sade uyelerin ise minimumda senelik toplantilara katilmasi , mumkun mertebe divan kurullarinda dinleyici olmasi kafidir

Kluple hic bir alakasi olmayan , aidat yatirmayan , zamaninda uye olup sonra unutanlari tasvip etmiyorum , hatta bununla ilgili madde de var , bir kac toplantiya mazeretsiz katilmayanin uyeligi askiya alinir diye

Fakat aktif calisan , kafa yoran ,bunu is benimseyen zaten toplasan 50-100 kisi ya cikar ya cikmaz , mesela ben vaktim oldugu icin toplanti ,divan vs istanbulda isem kacirmam , fakat kalkip da klubun kurtulus recetelerini de hazirlamaya filan kalkmam

Biraz daha aktif grup , kendi iclerinde internette platformlari var , yonetici tanidiklari varsa iletiyorlar filan

Bu isler boyle yurur , yani ne yapilmasi bekleniyor anlamiyorum , lafi guzah

bu yönetim neyin pesinde, hoca da biliyormus zaten
Göndermeye çalışıyorlar, belli. Haberlere yalanlama gelmedi. Resmi sitedeki antrenman raporunda Sneijder'ın neden gelmediği yazmıyor. Ortada bi bilgi yok, herkesin aklını bulandırıp Sneijder'i dehleme peşindeler.

sampiyonlar ligi maciyla sezonun ilk antrenmlari senin icin ayni önemi mi tasiyor simdi? :red:

Senin benim icin seviyesi ayni olmaz , ama kural kuraldir , nasil imza atmis td nin takimin macina cikmasi onun acisindan gerekli bir durumsa , oyuncunun da hazirlik kampina zamaninda katilmasi onun uzerine vecibedir

Zaten sorunun 1 gun gec katilmasi degil , menejerinin 25 temmuzda geliriz biz demesi oldugunu dusunuyorum , yani turnuva oynayan diger yabancilarin turnuva surelerelerini ve sonraki dinlenme surelerini kendine de hak gorur sekilde aciklamalari ..

Senin benim icin seviyesi ayni olmaz , ama kural kuraldir , nasil imza atmis td nin takimin macina cikmasi onun acisindan gerekli bir durumsa , oyuncunun da hazirlik kampina zamaninda katilmasi onun uzerine vecibedir

Zaten sorunun 1 gun gec katilmasi degil , menejerinin 25 temmuzda geliriz biz demesi oldugunu dusunuyorum , yani turnuva oynayan diger yabancilarin turnuva surelerelerini ve sonraki dinlenme surelerini kendine de hak gorur sekilde aciklamalari ..

Hoca ya da bildirmis, o da onayini vermis iste. Bir hafta gec geliyor diye 70 bin ceza mi verecekler simdi? Cok sacma. Durumlar hic de ayni degil.

Aslinda burada hata bizde ,olaylari her kaynaktan dogru yanlis bilmeden yorumluyoruz , belki yonetimin boyle bir gerginligi yok bile , belki menejerinin boyle 25 temmuz diye bir aciklamasi yok , belki sneijderin cocugu ile ilgili haber de yalan

yani hem basina surekli yalan yaziyor diye kizip , hem de her yazilana aramizdan inananlar cikmasi da ilginc , inanci da istedigimiz dogrultuda yapiyoruz , sneijder e vurmak isteyen ona uygun ,yonetime vurmak isteyen ona uygun habere inaniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt