Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar sıradan bir stoper. Wiel ligimizin görüp görebileceği en iyi sağ bek.

Ben Szalaiye fitim. Adam gibi bi oyuncumuz olur en azından.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jpk 50 bin euro ya bursaspor'a gitmis ulan hazmaa karektersizi bize 600 bin e aldirdin 50 bin e aliosun yavvvçak oldugunu biliyorduk da bu kadar oldugunu bilmiyorduk

Son düzenleme:
Rodellegayi alsınlar yeter bu yönetimden ekstra birşey beklenmemelidir hala gobekliler takımda birde sözleşme yenileniyor yazık giden paralara

SM-G935F cihazımdan gönderildi

Bonservissiz oyuncuları neden alamıyoruz?.Neden gidip anadolu coplerine 5 milyon euro bayılıyoruz.Her sene aynı sey

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Para var huzur var.

Bonservissiz futbolcu fakir işidir.

Wielden Persie ye lafi getirmek istiyorum , yasanmis bir ornek oldugu icin , burada ibra olmuyorsa persie denmiyor muydu tam 1 sene evvel , fb alinca kiskanilip methiyeler duzulmedi mi ? benzer seyler diego da nani de yapilmadi mi , gelin durust olalim ? ya da acalim 1 sene onceki transfer basligi arsivlerini

peki bugun persie ile ilgili yazilari girin bir okuyun basta antu dan .. gelelim sneijder e , gectigimiz sezonki performansi neydi ? peki yine ayni ulkeden donk , kufur hokkasi olmadi mi

kuyt yetersizliginden teneke baglanip gonderilmedi mi ?

bunlar donk haric isim olarak wiel in fersah fersah onunde degiller mi ?

peki bu wiel , 10 senedir CL gormemis bir takima ,ustelik katar ,dubai gibi yerlerden bir onceki duraga bu yasta geliyorsa kalkip da daha sahaya cikmadan methiyeler mi duzmemiz gerekiyor ?

Abi bu İrlandalı ortasaha işi ne oldu? Ben acayip beğendim onu turnuvada. Gerçekten alırsak o ortasahamızda ki dinamizm eksikliğini çözebiliriz.

Sergen hiç haber yok mu? Yabancı basında falan..

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
İstanbul geceleri iyi bir futbolcu kazandı bu transferle

Wielden Persie ye lafi getirmek istiyorum , yasanmis bir ornek oldugu icin , burada ibra olmuyorsa persie denmiyor muydu tam 1 sene evvel , fb alinca kiskanilip methiyeler duzulmedi mi ? benzer seyler diego da nani de yapilmadi mi , gelin durust olalim ? ya da acalim 1 sene onceki transfer basligi arsivlerini

peki bugun persie ile ilgili yazilari girin bir okuyun basta antu dan .. gelelim sneijder e , gectigimiz sezonki performansi neydi ? peki yine ayni ulkeden donk , kufur hokkasi olmadi mi

kuyt yetersizliginden teneke baglanip gonderilmedi mi ?

bunlar donk haric isim olarak wiel in fersah fersah onunde degiller mi ?

peki bu wiel , 10 senedir CL gormemis bir takima ,ustelik katar ,dubai gibi yerlerden bir onceki duraga bu yasta geliyorsa kalkip da daha sahaya cikmadan methiyeler mi duzmemiz gerekiyor ?

Yok sinan düzmeyelim sabri linnes donk topla 1 wiel ediyormu şöyle sormak lazım yada yerden yere vurulan van persie geçen sezon 31 maç 16 gol atmış.
Kendi kadromuza bir bakalım 4.5m$ denizli DONk linnes ve bu yönetim hala Ünal Aysal'ın mirasını yiyor telles bruma yı satarak şu dursunun aldığı hangi adam 6 ile 10 milyon€ arası para eder belki podolski o da çine belki.

Dont Feed The Trol Her yere yazıyorum artık burayada yazıyım.
Seni uA forumdan 2043 mü neydi öyle bir tarihe kadar Trol diye atmadılarmı? Burayı Trolleme uA forumu gibi değil her yer trol dolu burada.Orda atıyosun bir daha gidiyor gelemiyor başka isimle filanda alınmıyor T.C kimlik şu bu G.S li tanıdık bir noter eksik yani üye olmak için burası gibi değil.Burdaki Troller sen böyle konuştukça gaza geliyor...

Anla ve lütfen yapma artık Sinan Bilgin

Sinan'ın mantığa bayıldım :d Hollanda milli takımı ve futbolu düşüşte diye bütün hollanda'lı futbolcular kötü oluyor. Ispanya rezalet performans gösterdi eminim kulüpleri Ramos Pique Iniesta D.Silva gibi isimleri gönderecektir:asd22:

sa
CmWXsswXYAAVrUO.jpg

göbeğinde bomba taşıyor diye terörle mücadeleye ihbar ettim bu hamlemle olcan problemi yakında çözülür

Sinan'ın mantığa bayıldım :d Hollanda milli takımı ve futbolu düşüşte diye bütün hollanda'lı futbolcular kötü oluyor. Ispanya rezalet performans gösterdi eminim kulüpleri Ramos Pique Iniesta D.Silva gibi isimleri gönderecektir:asd22:

Yahu Trol o be güzel kardeşim.
Dayanamıyorum artık ifşa ediyorum Sinan Bilgin Troldür sakın sinirlenip ceza almayın uA forumda bu güzel abinin çok leşi var maalesef millet ters cevap verip bu abiye ceza alıyordu.
En son dayanamadı adamlar 2043 mü neydi attılar forumdan.Ahali gayet sakin şu an şimdi buraya sardı dikkat edin sinirlenip oruç filan ters cevap verip atılmayın forumdan

Yahu Trol o be güzel kardeşim.
Dayanamıyorum artık ifşa ediyorum Sinan Bilgin Troldür sakın sinirlenip ceza almayın uA forumda bu güzel abinin çok leşi var maalesef millet ters cevap verip bu abiye ceza alıyordu.
En son dayanamadı adamlar 2043 mü neydi attılar forumdan.Ahali gayet sakin şu an şimdi buraya sardı dikkat edin sinirlenip oruç filan ters cevap verip atılmayın forumdan

Troll ya da futbol cahili. Ilki olmasını tercih ederim.

Wiel defansif olarak zayıf bir bek bence..ve de hücum olarak cicinhonun ligdeki ilk seneki performansını da yakalayamaz büyük ihtimal..15 asisti vardı galiba adamın

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt