Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 25.944
- 12.884
- 2.538
Serdar sıradan bir stoper. Wiel ligimizin görüp görebileceği en iyi sağ bek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sene içinde görülcek zaten.Bol Klose hayalleriyle iyi günler sana
Serdar sıradan bir stoper. Wiel ligimizin görüp görebileceği en iyi sağ bek.
Eboue bence bu ligin gördüğü en iyi sağ bek son 5 senede...
Wielden Persie ye lafi getirmek istiyorum , yasanmis bir ornek oldugu icin , burada ibra olmuyorsa persie denmiyor muydu tam 1 sene evvel , fb alinca kiskanilip methiyeler duzulmedi mi ? benzer seyler diego da nani de yapilmadi mi , gelin durust olalim ? ya da acalim 1 sene onceki transfer basligi arsivlerini
peki bugun persie ile ilgili yazilari girin bir okuyun basta antu dan .. gelelim sneijder e , gectigimiz sezonki performansi neydi ? peki yine ayni ulkeden donk , kufur hokkasi olmadi mi
kuyt yetersizliginden teneke baglanip gonderilmedi mi ?
bunlar donk haric isim olarak wiel in fersah fersah onunde degiller mi ?
peki bu wiel , 10 senedir CL gormemis bir takima ,ustelik katar ,dubai gibi yerlerden bir onceki duraga bu yasta geliyorsa kalkip da daha sahaya cikmadan methiyeler mi duzmemiz gerekiyor ?
Sinan'ın mantığa bayıldım :d Hollanda milli takımı ve futbolu düşüşte diye bütün hollanda'lı futbolcular kötü oluyor. Ispanya rezalet performans gösterdi eminim kulüpleri Ramos Pique Iniesta D.Silva gibi isimleri gönderecektir:asd22:
Yahu Trol o be güzel kardeşim.
Dayanamıyorum artık ifşa ediyorum Sinan Bilgin Troldür sakın sinirlenip ceza almayın uA forumda bu güzel abinin çok leşi var maalesef millet ters cevap verip bu abiye ceza alıyordu.
En son dayanamadı adamlar 2043 mü neydi attılar forumdan.Ahali gayet sakin şu an şimdi buraya sardı dikkat edin sinirlenip oruç filan ters cevap verip atılmayın forumdan