Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.414
- 5.356
- 1.873
Yalnız bunlar rhodolfo marcelo omereu tosic olarak düşünüyorlarsa stoper 4lusunu iyi rezil olurlar
alexisde var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başka stoper almazlar bence,solbek alırlarYalnız bunlar rhodolfo marcelo omereu tosic olarak düşünüyorlarsa stoper 4lusunu iyi rezil olurlaralexisde var.
sabah 4 milyon avroya gelecek diye haber yapmıştıSerdar azizi aldığımız günden önce adi bizle hiç anılmıyordu değil mi yanlış hatırlamıyorum?
yaa hiç sorma...2015ten 2 gol daha az yemişler 2016 da...taş ki ne taş..seneye ne olacak bakalım : )Fener'in defansı taş gibi olacak gibi yorumlar gördüm,adamlar zaten geçen sene en az gol yiyen takımdı,o mallar isterse ramos-hummels yapsınlar şampiyon olamazlar
Kolarov yada mas diye biri varmış 2sinden biri gelir. Türkiye ligi için transferleri iyi vasat adamlar değil. Mas nasıl bilmiyorum gercibaşka stoper almazlar bence,solbek alırlar
42 milyon euro ya satmislar Mhiktaryan i, sözlesmesi gelecek sezon bitecekti, iyi para
Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink : "Burası Akhisar değil. Orada onun üzerine kurulu sistem vardı. Rodallega burada esas aktör olamaz." dedi.
Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink : "Burası Akhisar değil. Orada onun üzerine kurulu sistem vardı. Rodallega burada esas aktör olamaz." dedi.
Vizyonlu teknik direktörümüzü tebrik ederim. #BurasiGalatasarayAkhisarDegil