Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız bunlar rhodolfo marcelo omereu tosic olarak düşünüyorlarsa stoper 4lusunu iyi rezil olurlar :D alexisde var.

Serdar azizi aldığımız günden önce adi bizle hiç anılmıyordu değil mi yanlış hatırlamıyorum?

Fener'in defansı taş gibi olacak gibi yorumlar gördüm,adamlar zaten geçen sene en az gol yiyen takımdı :D,o mallar isterse ramos-hummels yapsınlar şampiyon olamazlar
yaa hiç sorma...2015ten 2 gol daha az yemişler 2016 da...taş ki ne taş..seneye ne olacak bakalım : )

S9_W41Y4.jpg

BJK iyi transferler yapıyor.

Sanırım seneye BJK'yi tutacağım.

Bir de kaslı ve dövmeli futbolcu bulurlarsa süper olur.

42 milyon euro ya satmislar Mhiktaryan i, sözlesmesi gelecek sezon bitecekti, iyi para

Dortmund eğer aldığı oyunculardan verim almayı başarırsa son yılların en büyük işini yapmış olacak

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink : "Burası Akhisar değil. Orada onun üzerine kurulu sistem vardı. Rodallega burada esas aktör olamaz." dedi.

Yasin Öztekin: "Geçen sezon sona doğru iyiydik. Daha iyi oynamaya başladık, kupayı aldık. Bu sene inşallah bizim için iyi bir sezon olur."
Yasin Öztekin: "Sinan, daha genç olmasına rağmen Türkiye’nin en iyi kanat oyuncularından biri ve hatta en iyisi olabilir."
Yasin Öztekin: "Geçen sene 1 kupa ile yetindik. Bu sene iyi çalışıp 3 kupaya da adayız. Şampiyon olup Avrupa'ya gideceğiz, buna inanıyorum."

sağbek mayke-linnes olsa şahane olurdu.

Endoğan Adili , Oğuzhan Kayar , Umut Gündoğan , Lucas Ontivero , Eray İşcan bu kiralık gençlerimiz ne olacak bakalım hersene kıraya veriyoruz geri gelıyorlar bi gelişme yok hiçbirinde
bunların haricinde borç yüküne yük katana Hamit Yasin Umut Olcan Tarık Sabri Donk be utanmazlar gidin de ücretlerinizde indirime gidin aferin diyeli en azından ligi 6. bitirdiniz be

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink : "Burası Akhisar değil. Orada onun üzerine kurulu sistem vardı. Rodallega burada esas aktör olamaz." dedi.

İşte aradığımız vizyon.

Ne zamandır hasret kalmıştık böyle açıklamalara.

Yabancı hocanın hali bir başka oluyor kim ne derse desin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt