Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alın işte adam 2 yıldır demeye çalıştığımız şeyi demiş

Burası Akhisar değil!

Sonra millet hamzayı övüyordu lisansı bile olmayan adam hamzadan mantıklı konuşuyor

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ajax-porto görmüş adam normal.

Selam GSC kimleri alıyoruz?

Yabanci futbolcu konusunda gözetmeye gerektiginiz bir denge var. Bunu gözetemedikleri icin, genel olarak sasafatli yabancili kadrolar, yildizli kadrolar, Türkiye´de hep patlamistir son yillarda.

Büyük liglerde

1. Tempo daha yüksek
2. Rekabet daha yüksek
3. Maclarda seviye daha yüksek
4. Futbolcularin kendilerini kanitlamak istedigi, bir prestiji olan yerler

Bu büyük ligleri görmüs bir oyuncunun, Türkiye´ye gelme sebebinin temelinde cok para, rahat bir calisma ortami, güzel bir sehir , ve bir nevi avrupa. Yani buraya hic bir oyuncu, "vizyona" dayali hedefler ile gelmez. Kaldigi her senede kalitesinden, temposundan kaybeder. Anfield deplasmanindan, Akhisar deplasmanina gitmek, attan, esege binmektir. Böyle birsey bekleyemezsin zaten kolay kolay... Adam kendini ayni sekilde motive edemez, bunun imkani yok.

Galatasaray´i firsat olarak gören, o büyük liglere gitmeyi bir hedef olarak secmis, kendisini kanitlama pesinde oyunculara "agirlikli" olarak ihtiyac duyuyoruz bu ligde. Bu hedefden kopmus yabancilar, hatta yerliler bile ancak bir yere kadar fayda getirebilirler.

O yüzden bu konuda cok secici olman lazim. Futbolcu alirken, sadece yetenegine, kariyerine degil, daha önemlisi de karakterini de gözlemlemen lazim. Melo gibi oyuncunun mesela, patlama ihtimalini bile görmüyorum... ki onun bile temposu gittikce düsmeye basladi burada.

Size Niang misalini vereyim. 1.5 sene önce Türkiye´de firtina gibiydi adam, sonra araplardan Besiktas´a döndügünde kimildiyamaz hale gelmisti sadece o süre icinde. Yasayacagini yasamis yabanci bir futbolcunun Türkiye´de kaldigi sürece, ülke gercegine ayak uydurmasi kacinilmazdir.

V. Wiel kaat üzerinde cok iyi bir transfer kabul, ama onun da karakterini biliyoruz. Türkiye´ye gelipde, calisacak biri degil, daha Fransa´da kendini salmaya baslamisti.

------------------------------------------------------------------------------------

Ve bunu da yazayim. Galatasaray bence son yillarda Anadolu kulüplerinden bile daha gevsek bir kulüp haline geldi, orada bile daha fazla dissiplin, daha yüksek tempo vardir.

Son düzenleme:
Gökhan Gönül'ün kanlı forması Fenerbahçe müzesinden kaldırıldı

CmW8benW8AARaja.jpg

:asd:
Ne tribe girdiler bunlarda sanırsın figo barçaya gitti kıçıkırık gg yani altı üstü

Ya Allah aşkına wiel wiel diye ötüyo bazıları iyi hoş da 3 tane sağ bekle ne işimiz var paramız yok bide wiel e 2.5 yıllık 2 3 imza verirsek asıl bu hamle serdar dan gereksiz olur bizim ihtiyacımız stoper forvet niye wiel i alalım da boşta david luiz vardı da onu kaçırmışız gibi yapmayın(ha dursun alamaz o ayrı)

Fb için iyi transfer tebrikler..
Bu kadar

Sabri linnes salih tarık 4'ünü topla wiel etmez. Bedava stoperler varken vasat bir stopere 4.5 milyon para verdiler. Akıl tutulması.

Bu Dursun'la bir halt olmayacağı belli. Hoca bile bulamadı 1.5 senede.

Yeni çöpler gelir olur biter.. Bana kalsa bonservissiz adamlardan 5-6 adam alır 2 haftada transferi kapatırdım. Fındık kadar akılları yok!

Yönetim, Sabri Sarıoğlu ile "1.25 M € + puan başına ücret" kazanacağı 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı. (Hürriyet)

Sneijder, oğlunun vaftiz töreni nedeniyle dünkü idmana çıkmadı. Riekerink'ten 7 Temmuz'a kadar izin aldı ama yönetim reddetti. (Cumhuriyet)

Sabri linnes salih tarık 4'ünü topla wiel etmez. Bedava stoperler varken vasat bir stopere 4.5 milyon para verdiler. Akıl tutulması.

Yeni çöpler gelir olur biter.. Bana kalsa bonservissiz adamlardan 5-6 adam alır 2 haftada transferi kapatırdım. Fındık kadar akılları yok!
Al hadi kolaysa hepsi 3 4 milyon imza parası istiyor maaş istiyor biz maaşı azaltmaya çalışıyoruz

Linnes bu sene Wiel den de Gg den de iyi oynar yaz bunuda bi kenara

Bana kalsa delaney hendrick tarzı adamlardan 5 tane alır transferi kapatırım Hocamız da dinamik efsane top oynarız

linnesi sabri,salih ve tarıkla yan yana yazmak bile saçmalık.daha tam izlememişken...

Sabri ile sözlesme yenileyen en büyük adi ve serefsizdir. Ha bir de haindir tabi.

Muslera
Linnes - Cacares- Serdar - Carole
Stefan Johansen- Gaston Ramirez
Sinan - Sneijder - Podolski
Transfer

Linnes ve Johansen aynı ülkenin vatandaşları , Muslera ve Cacares de keza öyle.. uyum sorunlarını daha kısa sürede atlatırlar..

- Caceres sakat... Ekim'de geri donuyor
- Selcuk 100% oynar, onun yeri garanti
- Gaston Ramirez gelse sneijder'in yedegi olur cunku forvet arkasi oynuyor, orta sahanin merkezinde oynayamaz
- Johansen ile gorusmeler suruyormus, adami hic izlemedim, yorum yapmak dogru olmaz

Cahil taraftara böyle yönetim müstehak. Adama Wiel iyi 1 sağ bek, bizde böyle sağ bek yok diyoruz. Yok efendim siz yıldız seviyorsunuz yabancı seviyorsunuz diye ötüyor. Sinan gibi yetenekli potansiyelli genç bir yerliye kim hayır der? Türk düşmanı olsak Sinan'ı da istemeyiz. Ve ya çok sinirlendigim Emre Can'ın gönderilişi, hem genç hem yerli 4.stoper olarak kullanabilirdik yok pahasına gönderdik, o parayı Hamit'e mac başı verdik.

Ben futbolcunun milliyetine yaşına tipine bakmam, kim bu kulübe faydalı olcaksa onu isterim. Sağ beki Semih ve Sabri olan bir takıma Wiel'i isterdim ben çok uçuk rakamlara gelmeyecekse.

Cahil taraftara böyle yönetim müstehak. Adama Wiel iyi 1 sağ bek, bizde böyle sağ bek yok diyoruz. Yok efendim siz yıldız seviyorsunuz yabancı seviyorsunuz diye ötüyor. Sinan gibi yetenekli potansiyelli genç bir yerliye kim hayır der? Türk düşmanı olsak Sinan'ı da istemeyiz. Ve ya çok sinirlendigim Emre Can'ın gönderilişi, hem genç hem yerli 4.stoper olarak kullanabilirdik yok pahasına gönderdik, o parayı Hamit'e mac başı verdik.

Ben futbolcunun milliyetine yaşına tipine bakmam, kim bu kulübe faydalı olcaksa onu isterim. Sağ beki Semih ve Sabri olan bir takıma Wiel'i isterdim ben çok uçuk rakamlara gelmeyecekse.
emre can yeterince iyi değil.recep burak yılmaz çok daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt