Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saidouya çok saygı duyuyodum ben ya özellikle stadta izlediğim maçlarda tek onu izlerdim garibim her yere koştururdu maç başı 10 km nin altına düşmezdi..hani parasını hakeden nadir adamlardandı bence yetenekleri sınırlı olmasına rağmen.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saidou'yu küçümsemek için demedim zaten, hatta 05-06 sezonundaki şampiyonlukta büyük pay sahibi ama yıldız oyuncu statüsünde değildi. Canaydın yıldız oyuncular alacam ft'yi getircem diye girmişti seçime. Canaydın ve Dursun tarihin en rezil başkanları.

Saidou'yu küçümsemek için demedim zaten, hatta 05-06 sezonundaki şampiyonlukta büyük pay sahibi ama yıldız oyuncu statüsünde değildi. Canaydın ve Dursun tarihin en rezil başkanları.
Yok dediğini anladım ben konuyu başka yere çektim o sezon rakipte anelka appiah varken bizde iliç vardı saidou vardı..genel bir transfer başarısızlığı vardı zaten canaydın döneminde doğrudur.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

#1 Anthony Koura ● ALL GOALS FOR OLYMPIQUE NIMES ● 214-216 HD 72p - YouTube

Fransa ikinci liginde nimes'de oynadi anthony koura, sozlesmesi bitti ve su an bonservisi elinde, fazla gol atmamasina ragmen iyi bir futbolcuya benziyor, henuz 23 yasinda ve fransa u19 oynamis.

Abdoulaye diaby de fransa ikinci liginde az gol atti, ama bu sezon belcika liginde cok iyi performans gosterdi ve 21 gol atti...

Fransa ikinci liginde daha cok bunun gibi futbolcular'dan var, bennasser mesala 3milyona monaco'ya transfer oldu... scout ekibi aslinda fransa ikinci ligine yonelmesi lazim, hem genc hem potansiyelli hem ucuz oyuncular var.

Son düzenleme:
Guncel Serbest Kalanlar: Fernando Torres, Junior Hoilett, Hal Robson-Kanu, Mehdi Lacen,Artem Fedetsky, Neustädter, Martin Caceres, Facundo Roncaglia, Demichelis, Kolo Toure, Alex, Brede Hangeland, Zivkovic.

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Tachtsidis'in neustadter dan farki yok gibi,beli dönmeyen Adama hayir

#1 Anthony Koura ● ALL GOALS FOR OLYMPIQUE NIMES ● 214-216 HD 72p - YouTube

Fransa ikinci liginde nimes'de oynadi anthony koura, sozlesmesi bitti ve su an bonservisi elinde, fazla gol atmamasina ragmen iyi bir futbolcuya benziyor, henuz 23 yasinda ve fransa u19 oynamis.

Abdoulaye diaby de fransa ikinci liginde az gol atti, ama bu sezon belcika liginde cok iyi performans gosterdi ve 21 gol atti...

Fransa ikinci liginde daha cok bunun gibi futbolcular'dan var, bennasser mesala 3milyona monaco'ya transfer oldu... scout ekibi aslinda fransa ikinci ligine yonelmesi lazim, hem genc hem potansiyelli hem ucuz oyuncular var.

fransa ikinci liginde yıgınla topcu var carole u alıp piyasaya girdik niye daha fazla adam almıyoruz çözemiyorum

Bizim takıma topla da toğsuz da tempolu ve hızlı adam lazım. Topla ilişkisi çok kötü olmasın tamam ama mükemmel olmasa d aolur. Yeter ki standardın üzerinde bir temposu olsun.

diehou 1.6 milyona gitmis anger diye bi takima

Yeni drogba kaçmış o vakit tüh

2 sene sonra 100 milyon avroya satarlar

Tachtsidis (+€) - Xhemaili takası olabilir.
Genoa Xhemaili den memnun.

Eurosport da amerikan lig maçına denk geldim. ( Montreal - new england )

Ontivero kaka yokdu da ben böyle PTT seviyesi bile olmayan iki takım uzun zamandır izlememiştim. Rezalet vallahi. Goler desen komedi. Orda Ontivero değil ben bile yıldız olurum biraz antrenman görsem

Aslolan Galatasaray !!!

Tachtsidis (+€) - Xhemaili takası olabilir.
Genoa Xhemaili den memnun.
Cemali biraz piyasa yapti kupada uste 1 2 miljon para verseler kafi. Cemali zaten gidecek oyle yada boyle bari gidisi bir ise yarasin para odiyecegimiz Tachtsidisi belese alalim + genoa'dan 3 5 kurus kopara bilirsek kardir

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Dünya da bu kadar ön libero varken gidip şunu getirirlerse...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tachtsidis 4-2-3-1 daki o ikili DMC den ziyade, daha çok 4-3-3 daki DMC. Fener daki Topal gibi. Çünkü Tachtsidis ağır Oyuncu.

----------Pana--------
------LCM--RCM---
-RW-----ST-----LW-

bombok bır transfer bızı beklıyor sanırım

Xelcuk Tachtsidis
-----Sneijder

Bizim için Suikast olur. Ağır, yavaş ve koşmayan orta Saha olur.
Ancak 4-3-3 de iş yapar kanımca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt