Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@rodoplus: GS transferde 2 genç Danimarkalı ile son pürüzleri halletmeye çalışıyor.

bu sene transfer nöbetinin tek güzel yanı var o da sacma sapan duyumcular türemedi

G.Saray, 14 futbolcusuna gördüğü kartlardan dolayı ceza verdi. Sneijder’e 2.3M Euro, Selçuk İnan'a 845 bin Euro ceza kesildi. [Hürriyet]

ahahahahahahahahah

G.Saray, 14 futbolcusuna gördüğü kartlardan dolayı ceza verdi. Sneijder’e 2.3M Euro, Selçuk İnan'a 845 bin Euro ceza kesildi. [Hürriyet]

ahahahahahahahahah
Bu habere inanan düpedüz salaktır , sizi kastetmiyorum elbette

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Ceza sistemi boyleyse Pepe yi alsak kulubun mali durumunu duzeltebiliriz

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

2.3 milyon yazmışlar la ciddi ciddi :-D uyanır uyanmaz bu haber çok enterasan

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ellerımız yine bomboş kaldı :) ulan yapacağınız transferinde sizinde hayrınız yok ulan zorla dövülerek gideceksiniz herhalde.

Düşük maliyetli 7 oyuncu ile yollar ayrılmış. İyi, guzel de önemli olan yüksek ücretli , düşük randımanlı (Eray, Olcan, Tarık, Donk, Semih, Umut, Selçuk) gibi oyuncularla vedalasabilmek..

Galler Belçika mac ozetini TRT Spor veriyor su an ve Gallerde Robson Kanu muthiş bir oyuncu. Attığı golde 3 Belçikalıyı ekarte edip muthiş vuruyor. Tam bir usta işi gol. Bonservisi de yokmuş..Bize yedirmezler ama Keske diyorum, keske..

İdareciler; Riekerink'in, "Sneijder'e 7'sine kadar izin verdim" sözüne sinirlendi ve onu izin konusunda uyardı. (HT)

yalan haber demek istiyorum da hic kimse cikip da yalanlamiyor

İdareciler; Riekerink'in, "Sneijder'e 7'sine kadar izin verdim" sözüne sinirlendi ve onu izin konusunda uyardı. (HT)

yalan haber demek istiyorum da hic kimse cikip da yalanlamiyor

Yalan olduğunu düşünmüyorum. Ben olsam ben de uyarırım. Lig bittikten bu yana tatilde. Euro 2016 gibi ekstra izin hakedecek bir durumu da yok.

Doğru olan yapılmış.

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK Av mevsimi başladı.

CmbwADjXgAAg94F.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt