Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guncel Orta sahamiz : Selcuk,Donk

Guncel forvetimiz : Umut

Guncel kanatimiz : Yasin

Herkese hayirli geceler

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seneye Donk asvorta sahamiz,Umut as forvetimiz olursa cidden kume duseriz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KOS KOCA kulubun forveti Umut Bulut olabilir mi ya, iddaa ediyorum superligde butun takimlar forvei bizimkinden iyidir

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk
Fener : Fernandao,Rvp
Bjk: Gomez,Cenk
Trabzon : Cardozo,M.demir
Kasimpasa: Eren
Akhisar: Rodellaga
Kayseri: Wellington
Osmanli: Diabate,Rucescu,Webo
Gencler: Stancu
Basaksehir: Cikalleshi,Batdal
Rize: Kweuke,M.Akyuz
Bursa: Necid,De sutter
Antep: Habibou
Antalya: Eto,M'billa
Konya: Rangelov,Bajic

Simdilik aklima gelenler bunlar hepsi Umuttan ustun

Son düzenleme:
Fener : Fernandao,Rvp
Bjk: Gomez,Cenk
Trabzon : Cardozo,M.demir
Kasimpasa: Eren
Akhisar: Rodellaga
Kayseri: Wellington
Osmanli: Diabate,Rucescu,Webo
Gencler: Stancu
Basaksehir: Cikalleshi,Batdal
Rize: Kweuke,M.Akyuz
Bursa: Necid,De sutter
Antep: Habibou
Antalya: Eto,M'billa
Konya: Rangelov,Bajic

Simdilik aklima gelenler bunlar hepsi Umuttan ustun

Aynen bizim forvet hattimiz bu saydigin oyuncularin en az 2 gomlek ustu olmasi lazim, GALATASARAY kalitesinde olmasi lazim

Aynen bizim forvet hattimiz bu saydigin oyuncularin en az 2 gomlek ustu olmasi lazim, GALATASARAY kalitesinde olmasi lazim

Bir zamanlar oyledi bknz: Baros,Elmander,Drogba

Dursun oldugu surece bu kalitede adamlarin gelmesi imkansiz

Bir zamanlar oyledi bknz: Baros,Elmander,Drogba

Dursun oldugu surece bu kalitede adamlarin gelmesi imkansiz

2011 senesinden sonra nasil bu hale geldik anlamak guc nerden nereye tam lyon gibi 6 7 sene ust uste sampiyon olma imkani yakalmistikki simdi dustugumiz duruma bak, kadro ya bak umut bulut halen takimda sozlesmesi biten hamit ve sabri ile sozlesme uzatiyoruz ve takimda copler dolu battikca batiyoruz valla kafayi yiyecem sinirden

Şerefsiz Hamza Jem diye diye tutturdu. Elimizde Dzemaili gibi yıllarca Serie A'da top koşturmuş bir oyuncu varken gönderip, üstelik parasının da büyük bir kısmını bize ödedip sözde kulüp menfaatlerini düşündü. Ulan madem Jem'e bu kadar bayılıyordun, 50 binlik opsiyonu vardı. Kullansaydın lan zübük.

Son düzenleme:
Şerefsiz Hamza Jem diye diye tutturdu. Elimizde Dzemaili gibi yıllarca Serie A'da top koşturmuş bir oyuncu varken gönderip, üstelik parasının da büyük bir kısmını bize ödedip sözde kulüp menfaatlerini düşündü. Ulan madem Jem'e bu kadar bayılıyordun, 50 bin opsiyonu vardı. Kullansaydın lan zübük.
Beyin error, yeminle soyluyorum bunun mantikli bir aciklamasi olamaz

Ehh Hamza'ya boşuna Itoğlu demiyoruz.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

yine Hamzaya iltifatlar edilmiş burada. Çok güzel Hemen Like verdim :D

itoglu biraz agir degil mi? hamza'nin gecmisini bile bile bunu soylemek ne kadar dogru... hamza'yi elestir, tabi haddime degil ama itoglu kelimesi biraz saygisizca...

itoglu biraz agir degil mi? hamza'nin gecmisini bile bile bunu soylemek ne kadar dogru... hamza'yi elestir, tabi haddime degil ama itoglu kelimesi biraz saygisizca...
Hamzanın öz evladına bakmadığı iddia ediliyor bu haberi duymuşsundur heralde rengdash?

geçen yaz tam şu günlerde meunieri almamız gerektiğini düşünüyorduk. zira adam da bize internet üzerinden göz kırpıyordu bazı renktaşlar iyi hatırlar. yazı sabri tarığa güvenip sağ bek almadan kapadık. ocakta sözleşmesi aylar sonra bitecek psgli van der wieli alacağız gibi göründü ama öyle olmadı. gökhan gönül şimdi fenerden bjkya gitti fener hemen o boşluğu van der wielle doldurdu. psg ise gitti meunieri aldı. hatta ve hatta geçen yıl yaşlı diye dışlanılan dani alves bile bu yaz elimizdeki sağ beklerden salih tarık sabri üçlüsünün kazanacağı yıllık maaşla juveye gitti. kasandan zaten aynı para çıkıyor. o para salih sabri tarığın arasında bölünsün mü yoksa bir tane alvese gitsin ama karşılığında top klas bir bekin mi olsun. cevap çok kolay ama malesef malesef malesef...

İtoğlu derken Can kardeşim Hamza'nın bizzat şahsına yönelik bir söylemde bulundu. Bazen insan kendi evladına bile kızarken hani der ya, "eşşoğlueşşek" burada kişi ben eşşeğim, sen de benim oğlumsun anlamında demek istemiyor herhalde. Hamza'ya söylenen itoğlu it kelimesinde de hedef baba değildir. Kimsenin anasına babasına saygısızlık yapma niyetimiz yok. Kendi adıma konuşuyorum. Can BÜYÜK kardeşim de yapmaz diye düşünüyorum.

Bazı insanlar küfürü hak eder ve bolcada nasiplenirler..
Bkz. Hamza Hamzaoğlu, dursun Özbek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt