Mehmet Han
Cezalı
- 23 Nisan 2013
- 14.726
- 8
- 783
bu arada Stefan Johansen çok iyi topçu 433 sol içte mükemmel onunla ilgilenmek demek sneijderi satmaya çalışmak olarak anlıyorum ben
ii topcu ise celtic 7-8'den asagı bırakmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu arada Stefan Johansen çok iyi topçu 433 sol içte mükemmel onunla ilgilenmek demek sneijderi satmaya çalışmak olarak anlıyorum ben
müspet
Gunnarsson
Sneijder Johansen
ii topcu ise celtic 7-8'den asagı bırakmaz.
ünal aysal salaklık etti.2015te devam etmeliydi,yanına albayrak ve ali dürüstü alıp...sonuç şampiyonluk olurdu yine.ki biz hamzaya rağmen 3 kupa aldık 2015te.2015 yazında aysal başkanlığındaki Galatasaray en iyi futbolcuları alırdı.
fb Roman'ı kapa bildirdi ☺
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
oluyo bazen öyle..2015te daha akıllı hareket ederdi bence.2014te aldigi gibi
Bosuna Selcuk'u yok saymayin cunku Selcuk banko herzamanki gibi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
3m euro en fazla sözleşmesi bitecek 1 yılı kaldı
oluyo bazen öyle..2015te daha akıllı hareket ederdi bence.
neustader tam bomba,wiel iyi.serdar azizi bu kadar çok astığımıza göre seneye en iyi adam olur.Neustadter ve Wiel transferleri ders niteliğinde,gömmeye gerek yok,ffp varken boşta yaşları da yaşlı sayılmayacak 2 tecrübeli isim aldı adamlar,biz Serdar'a 4.5 verdik
Neustadter ve Wiel transferleri ders niteliğinde,gömmeye gerek yok,ffp varken boşta yaşları da yaşlı sayılmayacak 2 tecrübeli isim aldı adamlar,biz Serdar'a 4.5 verdik
neustader tam bomba,wiel iyi.serdar azizi bu kadar çok astığımıza göre seneye en iyi adam olur.