Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray bitmiş abi ne transferi.

ünal aysal salaklık etti.2015te devam etmeliydi,yanına albayrak ve ali dürüstü alıp...sonuç şampiyonluk olurdu yine.ki biz hamzaya rağmen 3 kupa aldık 2015te.2015 yazında aysal başkanlığındaki Galatasaray en iyi futbolcuları alırdı.

fb Roman'ı kapa bildirdi ☺

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ünal aysal salaklık etti.2015te devam etmeliydi,yanına albayrak ve ali dürüstü alıp...sonuç şampiyonluk olurdu yine.ki biz hamzaya rağmen 3 kupa aldık 2015te.2015 yazında aysal başkanlığındaki Galatasaray en iyi futbolcuları alırdı.

2014te aldigi gibi

Neustadter ve Wiel transferleri ders niteliğinde,gömmeye gerek yok,ffp varken boşta yaşları da yaşlı sayılmayacak 2 tecrübeli isim aldı adamlar,biz Serdar'a 4.5 verdik

bugün 17:00'de basına açık antrenman var,sabri-hamit-emrahı o saate kadar açıklarlar diye düşünüyorum

Neustadter ve Wiel transferleri ders niteliğinde,gömmeye gerek yok,ffp varken boşta yaşları da yaşlı sayılmayacak 2 tecrübeli isim aldı adamlar,biz Serdar'a 4.5 verdik
neustader tam bomba,wiel iyi.serdar azizi bu kadar çok astığımıza göre seneye en iyi adam olur.

Sorma renkdaş yabancı sınırı yok ve biz hala Türk Stoper almanın peşindeyiz hemde 20 milyon Tl maliyet ederek yazık hakikatten üzücü bir durum neyseki kombine almaktan vazgeçtim
Kim kurtarırsa kurtarsın klübü daha dün GALATASARAY KONGRE ÜYELERİNİNDİR diyenler bugünde çıkıp vay efendim.Taraftar destek versin demesin

bu arada fenerliler iki transferle yine herşeyi unuttular :D ,wiel çok iyi topçu ama pereira sisteminde bekleri ileri çıkarmıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt