Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamit'in alacağı falan yok. 1 allah kuruşu bırakmaz bu kulüpte. Yani giren girdi.

ahahaahah bu yonetim komik sen hemi hamit ve sabri'yle imzaladi sonra johansen'nin delaney'nin felan pesindan kos, taraftari bu oyuncularla mi stada cagiracaksin? kusura bakma iyi oyuncu olabilirler ama sen zaten rakiplerinden 30 puan fark yemissin, bari 2 yildiz transferi yap da hem taraftari mutlu et, hem daha fazla kombine alinir, hem stad her mac full olur...

Olay Sabri'nin, Hamit'in vereceği katkı, paranın karşılığını alıp alamayacağımız değil. Bu adamlar yıllardır Galatasaray taraftarının tepkisini çekmiş adamlar. Birisi sakatlıktan belini doğrultamamış, rızık muhabbetiyle taraftarın gözünde bitmiş bir adam. Diğeri yıllardır dalga geçilen, yeteneksiz, saçma sapan her şeye atarlanan, alt yapıdan çıktı diye milyon eurolar ödenen, taraftarın nefret ettiği bir adam. Bu ikisinin de sözleşmeleri bitmiş ve kurtulmak için yapmak gereken tek şey bir şey yapmamak. Camianın havasına, sinerjisine zarar veren bu tarz adamlar performanslarından bağımsız bir şekilde kulüpten uzaklaştırılmalıydı. Şu anda taraftarın tepkisini bir kez daha çekti yönetim, kulüp ve futbolcular. Onca negatif duruma bir yenisi daha eklendi. Bu vakitten sonra bu takımın ve yönetimin taraftarla kenetlenmesini kimse bekleyemez. Kenetlenmemiş bir camianın da şampiyon olması imkansız. Hepimize geçmiş olsun.

Hayatımda yüzsüz ,karaktersiz , midesiz yönetim ya da insan gördüm de bu adam kadarını görmedim. Sülük gibi yapıştı , 3. Sınıf yerlilerle sözleşme uzatıp 5. Sınıf İskandinav ya da 2. Ligden oyuncu arayan bir klüp olduk ve işin kötüsü alıştırdı , normalleştirdi bunu. Allah belanızı versin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Telefona bildirim geldi 2 futbolcu kapta diye delaney ve forvet sandim haberi acinca sabri ve hamiti gorunce south park sessizligi oldu

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya şu futbolda dönen paralara bak arkadaş..futbolun acilen bitirilmesi gerek zaten eğlencesi de kalmadı :-) :-)

istanbul tayfasi ayaklanmali

floryada eylemler yapilmali

göz göre göre soyuluyoruz abi

böyle tepkisiz taraftar olursa, hamit' in de sözleşmesi uzatılır, Sneijder' i de satarlar

Istanbuldaki taraftarlar sizede yaziklar olsun o kadar seye ragmen gidip floryaya iki kere bagiramiyosunuz ancak lafta

Şu altyapı yıllardır sabriden iyi bek yetiştiremiyorsa sorun vardır..

Ferargah olayı dünyanın en büyük yalanı kimse kanıtlamayacağı için efsane vurgun yeri o bölge. Yiyin arkadaş yiyin o hamit inşallah bu sene de sakatlanır ve 1 maç dahi oynamaz.

İnsanları kin doldurup en sonunda anarşi olmasını isteyen bir mal tarafından yönetiliyoruz.

Kacinci defa kesinlesti be Sarper... :(

Hamit olayının eşi benzeri yok,net bir skandal.Kaç sezon yatan herifi takımda tutmak,daha önemlisi garanti ücret vermek ne demek?Hamit gelmiş kaç yaşına,diyecek mi kıçımı kaldırayım da oynayayım?Alacağından feragat etse bile aradaki fark olan 200 bin Euro'yu alacak yatacak rızıkçı işte,adamın çok da umrundaydı maça çıkıp da maç başı ücreti almak,yattığın yerden aldığın para tatlı oluyor tabi.

mutlaka tepki verilmeli ben bunun için istanbula bile gelirim organize olursa tarih boyunca bu kadar rezillik görmedik

Ulan Sabri yeter ya! Ne yyzsuz herifsin! Git artik git. Düs yakamizdan be hayirsiz herif. Daha agir seylerde yazardim ama neyse. Gerci suc sendd degil seni hala bu takima layik gorenlerde

Şu ultralar , ergen genç fb grubundan daha rezil bir grup . Saçma sapan posterler yapacağına sahip çıkın şu takıma . Şunların Twitterde bir çağrısı binlerce kişiyi sokağ döker , medya 2 haber veriyorsa 5 vermeye başlar ama adamlar susuyor . Sorun lise diyorlar ya asıl sorun şu ultra'lar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt