Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dortmund mkhitaryan transferini acikladiginda manchester united'e fena kapak yapmis :D

CmW3nMTXEAAke_4.jpg

son cümlelere dikkat :D

Sen yıgıtmısın

ben 11 -12 yaşındaydım 2006 yılında..liverpool deplasmanında izlediğim o arda her yerde oynardı.
Hem o maç hem de italya ile dostluk maçı vardı o sıralar..mükemmel oynamıştı..sonra böyle bir şey oldu çalım denememeye başladı pas oyunu oynamaya çalıştı..bu da sıradanlaşmasına sebep oldu

Hem o maç hem de italya ile dostluk maçı vardı o sıralar..mükemmel oynamıştı..sonra böyle bir şey oldu çalım denememeye başladı pas oyunu oynamaya çalıştı..bu da sıradanlaşmasına sebep oldu
Konya maçında sakatlıktan sonra oldu.Aynısı Okan'da oldu.O da çok çalım atardı ama ayağı kırıldıktan sonra bıraktı.TR liginde topu ayağında tuttukça risk artıyor :)

2006-2007 sezonunda rize maçında mı ne sakatlandı...gol attığı bi trabzon maçıyla sahalara döndü.necati de sakattı galiba,hasan şaş falan.önlibero da yoktu zaten.şampiyonluktan koptuk o süre zarfında.

kıcı boklu bjk nerdeyse şampiyon oluyodu fenerin 100.yılında.

ben 11 -12 yaşındaydım 2006 yılında..liverpool deplasmanında izlediğim o arda her yerde oynardı.
O Arda dan eser kalmadı.
arda ölür heralde dortmundda :D şaka maka bence ardanın futbol kariyeri bitti kafada bitmiş fizikende kaldırmıyor
Adamın zihniyeti bozuk bi kere aga. Bir insan hergün Barcelona ile idmana çıkıp da nasıl bu kadar bitik olabilir yahu.

Adam salmış kendini resmen. Umarım bize de uğramaz artık kanka, bundan sonra bizde başarılı olma ihtimali yok bence. Adam futbol hariç her bokla uğraşıyor, sanki ülkeyi kurtaracak topunu oynasana lan adam gibi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

O Arda dan eser kalmadı.

Adamın zihniyeti bozuk bi kere aga. Bir insan hergün Barcelona ile idmana çıkıp da nasıl bu kadar bitik olabilir yahu.

Adam salmış kendini resmen. Umarım bize de uğramaz artık kanka, bundan sonra bizde başarılı olma ihtimali yok bence. Adam futbol hariç her bokla uğraşıyor, sanki ülkeyi kurtaracak topunu oynasana lan adam gibi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

gelirse hamit gibi olur parayı boşa atarız fenere giderse sevinirim açıkcası sağlam kazık girer hem tanju gibi camiasız topçu olur ortada kalır kimse yüzüne bakmaz

bu arada aslan türkoğlu ban yemiş modluğuda bırakmış ne oldu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt